Ruokahävikki-webinaari 27.9. klo 13-15
Tapahtuma-aika ja paikka: 27.9.2022 klo 13:00-15:00, Teams Webinaarin järjestäjä: Going Green Oy Ilm
Selkeästi merkityt jäteastiat helpottavat lajittelua
Varmistaakseen, että asiakkaat ja henkilökunta osaavat lajitella syntyneen jätteen asianmukaisesti,
Uusi hävikkitiekartta johdattaa kohti ruokahävikin puolittamista
Ruokahävikin torjunta on tärkeää, sillä se aiheuttaa suuren kuormituksen ympäristölle. Suomi on sito
Hotel St. Georgessa vierailija nauttii maailman parhaasta hanavedestä – kuplilla tai ilman
Pullotetun veden valmistus, pakkausten valmistaminen ja kuljetus, pakkausjätteen kerääminen sekä uud
Levi Suites -huoneistoissa lajittelu on osa kokonaisuutta
Green Key -sertifioidun Levi Suitesin huoneistot tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden jätteiden laji
Kirpputori osana ympäristötyötä Original Sokos Hotel Koljonvirrassa
Original Sokos Hotel Koljonvirrassa ekotekojen takana on koko henkilöstö. Kierrätys, lajittelu ja jä
Radisson Blu -hotellit ottavat askeleen muovittomamman maailman puolesta
Radisson Blu -hotelliketju ottaa askeleen muovittomamman maailman puolesta. Suomen hotellit lopettav
Kierrätysmuovipulloista tehtyjä työvaatteita ja muita kiertotalousideoita
Green Keyn teemailtapäivää vietettiin suomalaisiin kiertotalouden suunnannäyttäjiin lukeutuvan Touch
Green Key –teemailtapäivässä aiheena ruokahävikin pienentäminen
Green Key järjestää ohjelman osallistujille maksuttomia info- ja koulutustilaisuuksia. Syksyn ensimm