Kohteet
Green Key -sertifioidut kohteet Suomessa ja muualla maailmalla

Green Key ja Green Activities sertifioidut kohteet

 

Green Key -sertifioidut kohteet (majoitusliikkeet, leirintäalueet, mökkikylät, nähtävyydet ja käyntikohteet sekä ravintolat ja kahvilat) ja Green Activities-sertifioidut ohjelmapalveluyrittäjät ovat sitoutuneet rakentamaan kanssamme kestävää matkailua.

Green Key -sertifioitujen majoituskohteiden päivittäiseen ympäristötyöhön kuuluvat resurssitehokkuus veden- ja energiankulutusta säästämällä, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi-, kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen puhdistusaineiden ja paperien käyttö sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen ja luontomatkailun mahdollistaminen. Ympäristöpolitiikka ohjaa yrityksen toimintaa ja yritys sitoutuu kasvattamaan henkilökuntansa sekä asiakkaidensa ympäristötietoisuutta osallistamalla, innostamalla ja viestimällä.  

 

Green Activities-ohjelma on Green Keyn pikkusisko, joka ohjaa ohjelmapalveluyrittäjiä toimimaan kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti. Kaikki yrityksen tarjoamat ohjelmapalvelut ovat turvallisia ja toiminnassa suojellaan ja kunnioitetaan luontoa sekä paikallista kulttuuria. Kaikki ohjelmapalveluiden aikana syntyvät jätteet kierrätetään ja käytössä ovat ympäristömerkityt pesu- ja puhdistusaineet. Ohjelmapalveluiden työntekijät ovat ammattitaitoisia ja johto on sitoutunut ympäristöpolitiikan avulla kasvattamaan henkilökuntansa ja asiakkaiden ympäristötietoisuutta osallistamalla, innostamalla ja viestimällä.  

 

For english information about the sites please see Green Key International website.
Information about Green Key sites in Åland (in Swedish) by following this link.

 

 

GREEN KEY- ja GREEN ACTIVITIES-SERTIFIOIDUT KOHTEET SUOMESSA:

 

 

ENONTEKIÖ

 

   Hetan Kota 

   Ounastie 583, 99400 Enontekiö 

   Puh. 040 018 3020 

  www.hetankota.fi

sähköposti: hetankota@hetankota.fi 

 

Hetan Kota tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä majoitusta erilaisille ryhmille, perheille ja kaveriporukoille Hetan kylän läheisyydessä Ounasjärven rannalla ja Ounasjoen lähtöpisteessä. Meillä voit tutustua lappilaiseen ja saamelaiseen elämäntyyliin sekä puhtaaseen erämaahan. 

 

ESPOO

 

    Original Sokos Hotel Tapiola Garden

    Tapionaukio 3, 02100 Espoo

    Puh. 020 1234 626

    www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden 

sähköposti: tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi

 

Tapiola Garden on tapiolalaisten oma olohuone, talo, jossa on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat. Illalliset syödään Grill It ! –ravintolassa, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Saunat lämpenevät arki-iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren kivasti kiertämään.

 

 

     Radisson Blu Hotel Espoo

     Otaranta 2, 02150 Espoo

     Puh. 020 1234 705

     http://www.radissonblu.fi/hotelli-espoo

sähköposti:  info.espoo@radissonblu.com

 

Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone on Business Resort, jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta.

 

     GLO Hotel Sello

     Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo

     Puh. 010 3444 200

     www.glohotels.fi

sähköposti: sello@glohotels.fi

 

GLO Hotel Sello on Espoossa sijaitseva, moderni ja toimiva hotelli, joka tarjoaa palveluitaan niin liikematkustajille, vapaa-ajan matkustajille että myös perheille. GLO Hotel Sellon huoneet ovat sisutettu miellyttävässä design hengessä ja ne ovat täysin uudistettu vuonna 2019. Hotelli sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien keskellä ja vieressä olevan kauppakeskuksen palvelutkin ovat vain muutaman askeleen päässä

 

     Hotelli Korpilampi

     Korpilammentie 5, 02970 Espoo

     Puh. 096 138 411

     www.korpilampi.fi

 sähköposti: myynti@korpilampi.fi

 

Hotelli Korpilampi sijaitsee kauniin lammen rannalla Espoossa. Hotellia ympäröivät metsät ja kalliot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa. Hotellissa on 155 viihtyisää uudistettua huonetta sekä 17 kokoustilaa. Monipuoliset ravintolat palvelevat niin kokousryhmiä kuin perhejuhlia.

Luonto on läsnä myös hotellissa: pohjoismaiset lämpimät sävyt yhdistettynä upeisiin luontokuviin luovat viihtyisää tunnelmaa. Osassa kokoustiloista ja hotellihuoneista on upea näkymä metsään tai Korpilammelle. Hotelli Korpilampi on savuton, ympäristöystävällinen kokoushotelli.

 

    Eventure Oy 

    Takkulantie 11, 02980 Espoo 

    Puh. 040 032 0855

    www.eventure.fi

sähköposti: kim.karkkainen@eventure.fi 

 

Eventure järjestää yritys- ym. ryhmille kokous-, virkistys- ja tiimipäiviä, omalla maalaisidyllisellä Yli-Takkulan tilalla Espoossa Nuuksion kansallispuiston maisemissa sekä monenlaisia tiimi- ja luonto-ohjelmia/-aktiviteettejä myös muualla Uudenmaan alueella. Yli-Takkulan tilalla järjestät myös ikimuistoiset häät ja juhlat 

 

    Nuuksion Taika 

    Paratiisintie 115, 03300 Otalampi 

    Puh. 050 505 0869 

    www.nuuksiontaika.fi  

sähköposti: info@nuuksiontaika.fi 

 

Nuuksion Taika on perheyritys, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Rantahuvila Villa Paratiisi ja ohjelma- ja juhlatila Nuuksion Wäinölä, tarjoavat tunnelmalliset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin sekä juhlahetkiin. Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut, aktiviteetit luonnossa sekä perinneohjelmat. 

 

Honkalintu

Nuuksiontie 80, 02820 Espoo

Puh. 050 330 8077

www.honkalintu.fi

sähköposti: honkalintu@gmail.com

 

Tentsile Experience Eco Camp -elämyskeskus Nuuksion Pitkäjärven rannassa, Suomen Luontokeskus Haltian yhteydessä. Tentsile Experience Eco Camp mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä. Yöpyjät voivat kokea suomalaisen luonnon äänet, tähtitaivaan ja nauttia kansallispuiston lukuisista reiteistä ja Haltian tarjoamista palveluista viipyen alueella pidempäänkin. Maailman kolmas Green Activities-sertifioitu ohjelmapalveluyritys!

 

 

Tuunaajamutsi 

Espoo 

Puh. 050 4027376 Annakaisa Kilpinen

www.tuunaajamutsi.fi 

sähköposti: annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi  

 

Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, jonka aktiviteeteissa yhdistyvät kiertotalous, kädentaidot ja mielen hyvinvointi. Ohjatuissa kädentaito-aktiviteeteissa uusiokäytetään luovasti asiakasyrityksen omaa tai Tuunaajamutsin hankkimaa poistomateriaalia. Lopputulos on yhteisöllinen kierrätysteos työpaikan seinälle tai jokaiselle osallistujalle käyttökelpoinen uusiotuote. Käsillä tekeminen on mieleenpainuva elämys ja jättää vahvan muistijäljen.

 

HELSINKI

 

    Radisson Blu Plaza Hotel

    Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

     Puh. 020 1234 703

     www.radissonblu.com/plazahotel-helsinki

sähköposti:  info.plaza.helsinki@radissonblu.com

 

Nauti loistavista palveluista upeassa arvokiinteistössä Radisson Blu Plaza Hotellissa Helsingin ydinkeskustassa. Radisson Blu Plaza Hotel on runsaudensarvi, joka yllättää ja ylittää odotuksesi yhä uudestaan. Tavoitteena on sataprosenttinen asiakastyytyväisyys ja sen hotellin työntekijät myös takaavat!

 

   Radisson Blu Royal

   Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki

   Puh. 020 1234 701

   www.radissonblu.com/royalhotel-helsinki

sähköposti:  info.HELZH@RadissonBlu.com

 

Radisson Blu Royal on vuonna 1991 valmistunut kansainvälinen liikemies- ja kokoushotelli Helsingin ydinkeskustassa. Hotelli edustaa tyyliltään modernia Scandinaavista arkkitehtuuria ja sisutukseen ovat jättäneet jälkensä suomalaiset huippusuunnittelijat kuten Yrjö Kukkapuro ja Kaisa Blomstedt. Hotellissa 262 huonetta, jotka ovat jakautuneet kolmeen huoneluokkaan (standard huone, business huone ja sviitti .

 

    Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

    Ruoholahdenranta 3, 00180 HELSINKI

    Puh. 020 1234707

    www.radissonblu.fi/seasidehotelli-helsinki  

sähköposti: info.seaside.helsinki@radissonblu.com

 

Ruoholahden kasvavalla liikealueella sijaitseva merenrantahotelli tarjoaa vierailleen näköalapaikan aitoon helsinkiläiseen elämänmenoon. Hotelli sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Helsingin ydinkeskustasta, keskellä urbaania satama- ja kulttuurimiljöötä, johon kuuluvat Jätkäsaari, Kaapelitehdas ja Länsisatama Tallinnan laivoineen. Muita nähtävyyksiä alueella ovat Hietalahden tori ja vanha kauppahalli sekä museot ja galleriat.

 

   Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsinki

   Albertinkatu 34, 00180 Helsinki

   Puh. 020 1234 643

   www.radissonblu.com/fi/aleksanteri-hotel-helsinki

sähköposti: info.aleksanteri.helsinki@radissonblu.com

 

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on Helsingissä sijaitseva kodikas, yksilöllinen ja tyylikäs hotelli. Rakennus hengittää Punavuoren trendikästä tunnelmaa ja kätkee sisäänsä laadukkaita ja yllättäviä hotellihuoneita. Hotellin kiitelty palvelu on yksilöllistä ja lämmintä, kuin kotiin tulisi. Aleksanterin väki on paikalla juuri sinua varten. Tervetuloa!

 

   Hotel Kämp

   Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki

   Puh. 09 576 111

   www.hotelkamp.fi

sähköposti: hotelkamp@hotelkamp.fi

 

Hotel Kämp henkii ajatonta eleganssia ja eurooppalaista glamouria. Helsingin ylellisimmän hotellin tilavissa ja kauniissa huoneissa nautit vierailustasi ja henkilökunnan korkeatasoisesta palvelusta, olit sitten työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä. Kämpin ravintolat ja baari tarjoavat sinulle sekä herkullisia paikallisia ruokia että juomia.

 

   Klaus K Hotel

   Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki

   Puh. 020 770 4700

   ww.klauskhotel.com 

sähköposti: rooms@klauskhotel.com

 

Klaus K Hotel on ympäristöystävällinen, nuorekas hotelli Helsingin keskustassa; tiimimme tarjoaa mutkatonta ja henkilökohtaista palvelua isolla sydämellä. Aamiaisemme koostuu lähiruoasta ja luomutuotteista. Haluamme aidosto tehdä matkastasi paremman.

 

   GLO Hotelli Kluuvi

   Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki

   Puh. 010 3444 400

   www.glohotels.fi

sähköposti: kluuvi@glohotels.fi

 

GLO Hotelli Helsinki Kluuvin trendikkäissä huoneissa on lämpimän kodikas tunnelma, runsas varustelutaso ja personaallinen palvelu. GLO Kluuvi Hotelli on Helsingin ydinkeskustassa ja sopivasti lähellä kaikkia tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut näppärästi hotellin vierestä.

 

   GLO Hotel Art

   Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki

   Puh. 010 3444 100

   www.glohotels.fi

sähköposti: art@glohotels.fi

 

GLO Hotelli Art tarjoaa erilaisen hotellikokemuksen trendikkäässä kaupunginosassa keskellä design-korttelia. Hotellin lumoava tunnelma ja modernit hotellihuoneet toivottavat viihtymään. Hotellin vastaanotto, ravintola, baari ja kokoustilat sijaitsevat tyylikkäässä Art Nouveau –linnarakennuksessa, ja suurin osa hotellin huoneista sijaitsee linna-rakennusta ympäröivissä uusimmassa rakennuksissa.

 

   Original Sokos Hotel Albert

   Albertinkatu 30, 00120 Helsinki

   Puh. 020 1234 638

   www.sokoshotel.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-albert

sähköposti: albert.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Albert on persoonallinen keskustahotelli Helsingin Albertinkadulla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Hotellin lämmin tunnelma saa sinut viihtymää kuin kotonasi. Ravintolamme Papa Albert tuo tuulahduksen Italiaa sydämellisesti suomalaiseen hotelliin. Albertiin on helppo ihastua olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Niinpä sanonta kuuluu ”kerran Albert, aina Albert”.

 

   Original Sokos Hotel Helsinki

   Kluuvikatu 8, 00100 Helsinki

   puh. 020 1234 601

   www.sokoshotels.fi

sähköposti: hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin sydämessä Kluuvin kävelykadulla. Rautatieasemalta on vain kahden minuutin kävelymatka hotellille. Parempaa sijaintia ei voisi odottaa: kaikki palvelut vieressä ja päänähtävyyksiin sekä kulkuvälineisiin muutama askel. Hotelli muuntuu ja yllättää vuodenaikojen, tapahtumien ja vieraidensa mukaan.

 

  Original Sokos Hotel Presidentti

  Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

  Puh. 020 1234 608

www.sokoshotels.fi

sähköposti: Presidentti.helsinki@sokoshotels.fi

 

Uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti on tapahtumatalo Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä. Kulttuuririennot ja monipuoliset ostosmahdollisuudet alkavat melkein oveltamme. Presidentti sopii monenlaisiin tilanteisiin; pieniin ja isoihin juhliin, hotellilomiin, työ- ja kokousmatkoille sekä hengähdyksiin arjen äärellä. Hyvin nukuttuja öitä, kokouksia, herkuttelua ja hauskanpitoa.

 

  Solo Sokos Hotel Torni – remontissa 2021

  Yrjönkatu 26, 00100 Helsinki

  puh. 020 1234 604

www.sokoshotels.fi

sähköposti: torni.helsinki@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko. Paikka, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona. Hotelli Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Jokainen Solo Sokos Hotel Tornin huone on oma maailmansa, jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: kaakeliuuneja, design-huonekaluja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulevat upeat näköalat Helsingin ylle. Ravintola Tornissa yhdistyvät herkulliset maut ja tilan visuaalisuus. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malley’s pub ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia helsinkiläisten kohtaamispaikkoja. Tervetuloa persoonalliseen klassikkoon!

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna

  Asema-Aukio 2, 00100 Helsinki

  Puh. 020 1234 610

www.sokoshotels.fi

sähköposti: vaakuna.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneesta funkistyylisessä hotellissa koet urbaanin ja nostalgisen elämyksen. Tunnelmallinen Ravintola Loiste näköalaterasseineen palvelee sinua kaupungin katolla, 10. kerroksessa, aamiaisesta iltamyöhään. Nauti vaikkapa lasi kuohuvaa ja ihastele eteesi avautuvia komeita näkymiä kaupungin yli – arjesta irrotettuna. Sydämellisesti suomalainen hotelli toivottaa koko perheen tervetulleeksi sykkivään Vaakunaan!

 

  Hotel Haaga Central Park

  Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki

  puh. 09 5807 877

www.hotelhaaga.fi

sähköposti: hotel@haaga.fi

 

Hotel Haaga Central Park on perustettu 1969. Rakennus on kokenut täysvaltaisen remontin ja uudistunut nykyaikaiseksi monipuolisten palvelujen hotelliksi. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Tarjolla on myös Day Spa -palveluita saman katon alla, missä toimii FIT24 kuntoklubi ja kauneushoitola. Savuton, ympäristöystävällinen kokoushotelli Helsingissä hyvien yhteyksien päässä!

 

  Hotel Fabian

  Fabianinkatu 7, 00130 Helsinki

  Puh. 09 6128 2000

www.hotelfabian.fi

sähköposti: info@hotelfabian.fi

 

”Trip Advisor – traveller’s choice 2015” –voittaja, Hotel Fabian on suunnattu omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkailijalle. Hotelli sijaitsee rauhallisen kadun varrella kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellista löytyy 58 huonetta kolmesta huoneluokasta; Comfort, Style ja Lux, sekä baari ja viihtyisä sisäpiha. Erikoisuutena hotellissa on yhdeksän tilavaa minikeittiöllä varusteltua Lux-huonetta.

 

  Hotel Haven

  Unioninkatu 17, 00130 Helsinki

  Puh. 09 681 930

www.hotelhaven.fi

sähköposti: info@hotelhaven.fi

 

Hotel Haven, Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen, tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotellin 137 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä.

 

  Hotel Lilla Roberts

  Pieni Robertinkatu 1-3, 00130 Helsinki

  Puh. 09 689 9880

www.lillaroberts.com

sähköposti: sales@lillaroberts.fi

 

Elokuussa 2015 avautunut Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä Helsingin ydinkeskustassa. Entisen sähkölaitoksen ja poliisiaseman tiloihin remontoitu hotellikokonaisuus sisältää 130 huoneen lisäksi modernit neuvottelutilat ja viehättävän sisäpihan ulkoterassin. Makuelämyksistä vastaa pohjoismaiseen ruokaan keskittyvä Krog Roba, sekä cocktailbaari, Lilla E.

 

  Hotelli Helka

  Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki

  Puh. 09 613 580

www.hotelhelka.com

sähköposti: hello@hotelhelka.com

 

Hotelli Helka on lämminhenkinen, värikäs ja vastuullinen yksityinen hotelli Helsingin Kampissa. Hotellin sisustus henkii suomalaista designia, ja myös kansainväliset asiakkaamme arvostavat kotimaisia tuotteita sekä käytännöllistä tyylikkyyttä. Helka tekee myös aina hyvää, sillä ohjaamme hotellitoiminnan tuotot omistajamme NNKY:n kautta kaikenikäisten naisten parhaaksi ympäri maailmaa.

 

  Hotel St. George

  Yrjönkatu 13, 00120 Helsinki

  Puh. 09 4246 00 11

www.stgeorgehelsinki.com

sähköposti: reception@stgeorgehelsinki.com

 

Hotel St. George on tyylikäs ja uniikki hotelli, jonka ovet ja ikkunat aukeavat kohti Helsingin Vanhaa kirkkopuistoa, vain kivenheiton päässä kaikesta, mitä Helsingillä on tarjottavana. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen hotellin lisäksi rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoavan spa -konsepti St. George Caren, fun dining makuelämyksiä tarjoavan Ravintola Andrean, koko kaupungille avoimen leipomon St. George Bakeryn sekä tyylikkään baarin lasikattoisessa talvipuutarha Wintergardenissa.

 

  Hotel Rantapuisto

  Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

  Puh. 09 31911

www.rantapuisto.fi

sähköposti: reception@rantapuisto.fi

 

Hotel Rantapuisto sijaitsee Itämeren rannalla, Helsingin Vuosaaressa. Paviljonkityyppinen ja selkeälinjainen arkkitehtuuri ja ympäröivä metsäinen ja kallioinen luonto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Hotel Rantapuistossa voit yöpyä luonnon keskellä saaristolaismaisemassa, ja kuitenkin lähellä keskustaa.

 

  Hotel Katajanokka

  Merikasarminkatu 1 a, 00160 Helsinki

  Puh. 09 686450

www.hotelkatajanokka.fi

sähköposti: reception@hotelkatajanokka.fi

 

Moderni lifestyle-hotelli, jossa kodikas tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus hurmaavat sinut historiallisessa vankilamiljöössä – vain kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta.

 

  Natura Viva

  Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  Puh. 010 292 4030

www.naturaviva.fi

sähköposti: info@naturaviva.fi

 

Natura Viva tarjoaa luontoelämyksiä yksityisasiakkaille ja ryhmille Vuosaaren saaristossa, Nuuksion Haukkalammella sekä Hotelli Korpilammella.  Voit vuokrata myös Nuuksion kansallispuiston kahta eräkämppää, Oravankoloa sekä Tikankoloa.

 

  Original Sokos Hotel Tripla

  Fredrikanterassi 1, 00520 Helsinki

  Puh. 020 1234 611

https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/original-sokos-hotel-tripla  

sähköposti: tripla.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

 

  VALO Hotel 

  Mannerheimintie 109, 00280 HELSINKI

  Puh. 010 340 400

https://valohotel.fi/

sähköposti: reception@valohotel.fi

 

VALO Hotel & Work on lämminhenkinen hotelli ja viehättävä työtila pohjoismaisella twistillä. VALO:ssa luonto on käden ulottuvilla ja kaupunkikulttuuri vain ratikkamatkan päässä. Sesonkiruokaa tarjoileva Bisstro ELO ja wellness-alue täydentävät kokonaiselämystä.

 

HYVINKÄÄ

 

  Hotel Sveitsi

  Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

  Puh. 019 45881

www.hotelsveitsi.fi

sähköposti: reception@hotelsveitsi.fi

 

Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomen elämyksellisintä matkailu- ja vapaa-ajanviettoaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville. Moderni kokous- ja elämyshotelli on täysin remontoitu vuonna 2017. Hotelli on vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja myös julkisilla liikennevälineillä helposti saavutettavissa pääradan varrella.

 

HÄMEENLINNA

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

  Possentie 7, 13200 Hämeenlinna

  Puh. 020 123 4636

www.sokoshotels.fi/fi/hameenlinna

sähköposti: vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna on originaali ja alkuperäinen Sokos Hotelli – päivitetyllä, paikallisella otteella maustetulla tuote- ja palveluvalikoimalla. Vaakunalla on 123 savutonta, vuonna 2014 täysin uudistettua huonetta, joista 39 on varustettu huonekohtaisella jäähdytyksellä sekä järvimaisemalla. Hämeen keskiaikaisesta linnasta vaikutteita saanut Vaakuna istuu kauniisti maisemaan upean Vanajaveden rannalle, ja toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi!

 

IISALMI

 

  Original Sokos Hotel Koljonvirta

  Savonkatu 18, 74100 Iisalmi

  Puh. 010 7856 100

www.sokoshotels.fi

sähköposti: sales.iisalmi@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Koljonvirta on lämminhenkinen hotelli aivan Iisalmen keskustassa, Ylä-Savon sydämessä. Saman katon alta löydät 104 viihtyisää huonetta, viisi erilaista ravintolaa ja kolme kokoustilaa. Tilat soveltuvat erinomaisesti sekä juhla- ja yksityistilaisuuksiin että kokous -ja ryhmäruokailuihin.

Iisalmen kulttuurikeskus, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä, tarjoaa erilaisia kulttuurielämyksiä, konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Iisalmessa on myös erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, mm. Paloisvuoren ulkoilualue ja useita sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja.

 

INARI 

 

  Wilderness hotel Inari

  Inarintie 2, 99870 Inari
  Puh. 050 44 77 887 (vastaanotto)
www.nellim.fi 
sähköposti: sales@nellim.fi
 
Wilderness Hotel Inari on tyylikäs hotelli Inarijärven rannalla. Hotelli tarjoaa laadukasta majoitusta hotellihuoneissa, kelomökeissä, revontulimökeissä ja huoneistoissa. Ravintola tarjoilee lappilaisia makuja ja samalla voi nauttia upeasta panorama maisemasta järvelle. Opastettuja retkiä tarjolla ympärivuotisesti.
 

  Wilderness hotel Nellim 

  Nellimintie 4230, 99860 Nellim
  Puh. 0400 809 949 (vastaanotto)
www.nellim.fi
sähköposti: sales@nellim.fi 
 
Wilderness Hotel Nellim sijaitsee upealla paikalla aivan Inarijärven läheisyydessä. Hotellissa voi majoittua tunnelmallisiin hotellihuoneisiin, tasokkaisiin huoneistoihin tai kelomökkeihin. Hotellin ravintolassa on tarjolla maukasta ruokaa paikallisista raaka-aineista. Hotelli järjestää ulkoaktiviteetteja ympärivuoden.
 

  Hotelli Inarin Kultahovi

  Saarikoskentie 2, 99870 Inari
  Puh. 016 115 100
 

Perinteikäs perheomisteinen yli 80-vuotisen historian omaava Inarin saamelaiskylässa Juutuanjoen rannalla sijaitseva hotelli. Tasokas ravintola jossa käytetään ensijiaisesti paikallisia raaka-aineita.

 

Angeli reindeer farm 
99870 Inari
Puh. 040 5363061

www.angelireindeer.fi

sähköposti: info@angelireindeer.fi

 

Porotila Angeli reindeer farm Inarissa tarjoaa luonnonläheisen kokemuksen tutustua metsän keskellä poroihin, kuukkeleihin ja ystävällisiin porokoiriin, sekä saamelaiskulttuuriin. Voit valita porotilavierailun tai pidemmän ohjelman kotivierailuineen. Teemme myös porotokkaretkiä.

 

IVALO

 

  Aurora Village

  Aurorakuja 38 99800 Ivalo

  Puh. 010 4197 820

https://www.auroravillage.fi/fi/etusivu/

sähköposti: info@auroravillage.fi

 

Aurora Village on pieni perheyritys, joka tarjoaa tasokasta revontulimajoitusta syksy- ja talviaikaan, sekä yöttömän yön lasimökkimajoitusta kesäaikaan. Hotellissamme pääset nauttimaan täydellisestä luonnon rauhasta, kuitenkin vain muutaman kilometrin päässä Ivalon keskustasta. Aurora Villagesta löydät myös kattavan ohjelmapalvelutarjonnan, sekä laadukkaat ravintola- ja saunapalvelut.

 

  Wilderness hotel Nangu

  Veskoniementie 1320, 99800 Ivalo
  Puh. 050 3800 010 (vastaanotto)
www.nellim.fi
sähköposti: sales@nellim.fi
 
Wilderness Hotel Nangu on upea kelohotelli Inarijärven rannalla. Hotelli tarjoaa henkilökohtaista palvelua lappilaiseen tyyliin. Järven törmällä sijaitsevista kelomökeistä voit katsella näkymiä suoraan järvelle. Ravintolamme tarjoilee lappilaisia makuja. Opastettuja retkiä tarjolla ympärivuotisesti.

 

JOENSUU

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna

  Torikatu 20, 80100 Joensuu

  Puh. 010 7823 100

www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna

sähköposti: vaakuna.joensuu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan Joensuun sydämessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Saman katon alla riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko saman katon alta tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa.

 

  Original Sokos Hotel Kimmel

  Itäranta, 80100 Joensuu

  Puh. 020 1234 663

www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-kimmel 

sähköposti: kimmel.joensuu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Hotellimme sijaitsee kauniissa Sirkkalapuistossa, Pielisjoen rannalla. Meiltä ei ole pitkä matka keskustaan, vain muutaman minuutin kävelymatka ja polkupyöriä on vuokrattavana hotellistamme. Hotellimme henkilökunta kertoo mielellään kaupungin tapahtumista sekä neuvoo mihin kannattaa tutustua kaupungissa.Bussi- ja juna-asemat ovat aivan hotellimme vieressä, kadun toisella puolella.

 

JYVÄSKYLÄ

 

   Solo Sokos Hotel Paviljonki

   Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä

   Puh. 020 1234 645

   www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki  

sähköposti: paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Paviljonki on Jyväskylään vuonna 2012 avattu moderni hotelli, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustan palveluista. Paviljongissa koet asiakaspalvelun täysin uuden tason; ylitämme odotuksesi kerta toisensa jälkeen! Hotellin väki haluaakin taata ainutlaatuisen hotellikokemuksen niin palvelun, huoneiden kuin makuelämystenkin suhteen.

 

   Original Sokos Hotel Alexandra

   Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä

   Puh. 020 1234 642

   www.sokoshotels.fi 

sähköposti: alexandra.jyvaskyla@sokoshotels.fi

 

Välittämistä ja huolenpitoa. Original Sokos Hotel Alexandra – kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosima monipuolinen ja lämminhenkinen hotelli Jyväskylän keskustassa. Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Meillä viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin.
Hotellimme viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta. Meillä vierailusta mieleesi jää mukavia ajatuksia ja lämmin läikähdys sydänalassa.

 

    Hotelli Alba 

    Ahlmaninkatu 440100 Jyväskylä  

    Puh. 014 636311 

 www.hotellialba.fi 

sähköposti: info@hotellialba.fi  

 

Finlandia hotelli Alba sijaitsee  Jyväskylässä Mattilanniemen kampusaluella kauniilla paikalla Jyväsjärven rannalla, noin 1,5 km keskustasta. Hotellissa on järvinäköalaravintola, terassi ja kaksi kokoustilaa. Puolet huoneista on järvinäköalalla varustettuja. Hotellin omalta laiturilta pääsee kesällä uimaan ja talvella luistelemaan tai hiihtämään. 

 

  Time Hostel 

  Vaasankatu 29, 40100 Jyväskylä  

    Puh. 050 349 7070

  www.timehostel.fi   

sähköposti: info@timehostel.fi

 

Ainutlaatuinen Time Hostel tarjoaa edullista majoitusta keskustassa yläkaupungilla yliopiston vieressä. Hostellin huoneet ovat kooltaan 10–21m2, jotka soveltuvat 1–4 henkilölle sekä yksi dormitor eli yhteismakuusali kahdeksalle henkilölle. Huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja. 

 

KAARINA

 

    Villa Wolax 

    Villa Wolaxin tie 40, 21620 Kuusisto 

    Puh. 0500 824 040 

    villawolax.fi

sähköposti: myynti@villawolax.fi  

  

Villa Wolax tarjoaa ympäri vuoden korkealaatuisia kokous-, sauna-, ravintola- ja hotellipalveluita Kaarinassa meren rannalla. Yövyt persoonallisissa huoneissa ja voit nauttia upeasta merinäköalasta. Kesäisin palvelee vierasvenesatama ja talvella voit pulahtaa virkistävään avantoon. 

 

KAAVI

 

   Vaikon Loma & Lohi 

   Kärenkoskentie 146 73620 Kortteinen 

   Puh. 0405552482 

www.vaikonloma.com

sähköposti: tukitaina@gmail.com 

 

Tule nauttimaan erämaaluonnosta Vaikkojoelle Kärenkosken ja luonnonpuhtaiden Kären– ja Vihtajärvien rannoille. Vaikon Loma ja Lohen lomamökeistä jokaisella on n. 200 m omaa rantaa ja järvien välinen koski soljuu myös talvella jäistä vapaana. Ympäröivä luonto tarjoaa aktiviteetteja ympäri vuoden, joiden lomassa vietät myös mukavan lepoloman saunoen ja paljuillen. 

 

KAJAANI

 

  Original Sokos Hotel Valjus

  Kauppakatu 2087100 Kajaani

  Puh. 010 783 2000

www.sokoshotels.fi/kajaani

sähköposti: valjus.kajaani@sokoshotels.fi

Jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina.

 

KANNONKOSKI

 

   Piispalan Nuorisokeskus  

   Kurssitie 40 43300 Kannonkoski  

   Puh. 0207 694 300 

   www.piispala.fi

sähköposti: piispala@piispala.fi  

 

Piispala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus Kannonkoskella, Keski-Suomessa. Piispala on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema ja valvoma nuorisokeskus ja toimintamme tukee suomalaista nuorisotyötä. Meillä on monipuoliset liikunta-, harraste- ja kokoustilat, ravintola- sekä ohjelmapalvelut sekä upea luonto.

 

KARJALOHJA

 

Lohja Spa & Resort 

Ylhäntie 1, 09120 Karjalohja 

  Puh. 030 608 4100 

  www.lohjaspa.fi 

sähköposti: myynti@lohjaspa.fi 

 

Lohja Spa & Resort sijaitsee Karjalohjan kylässä, Lohjanjärven rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta. Kylpylähotelli tarjoaa majoitus-, ravintola- ja kylpyläpalvelujen lisäksi kokouspalveluita sekä kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. 

 

KEURUU

 

  Hotelli Keurusselkä

  Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu 

    Puh. 014 361 1000 

    www.hotelkeurusselka.fi 

sähköposti: myynti@keurusselka.fi 

 

Hotelli Keurusselkä on vaikuttava rantahotelli keskellä kauneinta Suomea, josta avautuu näkymä upean sinihohtoiselle järvenselälle. Keurusselän Lomahotelli on aikamatka kultaiselle 50-luvulle. Luonnon kauneus, hiljaisuus ja rauha ovat pitkään toivottaneet matkailijan lämpimästi tervetulleeksi. 

 

KIRKKONUMMI

 

   Långvik Congress Wellness Hotel 

   Tanskarlantie 9, 02450 Kirkkonummi 

    Puh. 050 315 3099 

    www.langvik.fi

sähköposti: vastaanotto@langvik.fi 

 

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa elämystä. 

 

KOKKOLA

 

  Original Sokos Hotel Kaarle

  Kauppatori 4, 67100 Kokkola

  Puh. 020 780 8905

www.sokoshotels.fi/fi/kokkola

sähköposti: kaarle.kokkola@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa hyvän vuoteen ja yksityisyyden lisäksi korkeatasoisia kokoustiloja sekä  erinomaista ruokaa aamiaisesta pitkälle iltaan. Ota allesi Kaarlen Poni-pyörä ja tutustu sillä Kokkolaan, ja vanhaan kaupunkiin Neristaniin. Kokkolan kulttuurielämän on uskomattoman vilkasta ja monipuolista.

 

  Nuorisokeskus Villa Elba

  Sannanrannantie 60, 67400 Kokkola

  Puh. 06 831 3400

   www.villaelba.fi

sähköposti: elba@kokkola.fi

 

Villa Elba on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema ja valvoma kansainvälinen nuorisokeskus, joka
sijaitsee viiden kilometrin päässä Kokkolan kaupungin keskustasta. Tarjolla on TYHY-ohjelmia, ravintolapalveluita ja majoitusta merellisessä ympäristössä. Elba on myös suosittu kokous- ja juhlapaikka. Tilat ovat  ihanteelliset leirikoulujen pitämiseen ja Villa Elba järjestääkin vuosittain useita kansainvälisiäkin nuorisoleirejä.

 

KOLI

 

  Break Sokos Hotel Koli

  Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli

  Puh. 020 1234 662

   www.sokoshotels.fi/fi/koli

sähköposti: sales.koli@sokoshotels.fi

 

Kun arkesi huutaa irtiottoa, energiasykäystä, aikaa itselle tai perheelle, ota suunnaksi Koli. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Tunnet olosi rentoutuneemmaksi jo pelkästään maisemia ihailemalla.

 

 

KOTKA

 

  Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

  Keskuskatu 21, 48100 Kotka

  Puh. 010 7821 001

   www.sokoshotels.fi

sähköposti kotka.seurahuone@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voit aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella. Ylimmän kerroksen huoneista saatat jopa nähdä pilkahduksen merimaisemasta.

 

KOUVOLA

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

  Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola

  Puh. 020 1234 651

   www.sokoshotels.fi

sähköposti reception.kouvola@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on vehreiden puistoalueiden ympäröimä monipuolinen ja kodikas hotelli Kouvolan keskustan kyljessä. Frans & Rose -bistrossa vieraita hemmotellaan myös lähituottajien tarjoamilla herkuilla. Viihtyisät kokous- ja saunatilat ovat käytössä niin majoittuville vieraille kuin päiväkävijöillekin.

 

KUOPIO

 

  Original Sokos Hotel Puijonsarvi

  Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

  Puh. 010 762 9500

   www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi

sähköposti: sales.kuopio@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla. Myös hotellin ravintolat tarjoavat menoa moneen makuun. Kuopio tunnetaan Puijon tornista, kauppatorista ja kuvankauniista Kallavedestä ja tarjoaa matkailuelämyksiä vuodenajasta riippumatta.

 

Kylpylähotelli Rauhalahti 

Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio 

Puh. 030 608 3100 

www.rauhalahti.fi 

sähköposti: myynti@rauhalahti.fi 

 

Lomailijoille ja yritysasiakkaille monipuolista hotellimajoitusta, tilavia huoneistoja ja 2020 avattu Studiohotelli. Hemmotteluhoitoja, kylpylä sekä kokoustilat auditorioineen. Tapahtumista, maankuuluista tansseista ja hyvästä ruuasta tunnettu ravintolamaailma sekä ainutlaatuinen Jätkänkämppä ja ”mualiman” suurin savusauna Kallaveden rannalla, luonnonsuojelualueen kupeessa. Bussilla, sähköpyörillä tai laivalla pääsee kätevästi Kuopion keskustaan. 

 

KUUSAMO

 

  Adventure Apes Lodge

  Rovaniementie 227e, 93800 Kuusamo
  Puh. 040 770 9874

   www.adventureapes.fi

sähköposti: heidi@adventureapes.fi

 

Seikkailuapinoiden Majatalo sijaitsee pienessä Vasaraperän kylässä Kuusamon kauniilla maaseudulla järvien, metsien ja niittyjen ympäröimänä. Vanhaan kyläkouluun kauniisti remontoidussa majatalossa on kuusi makuuhuonetta, joissa majoittuu yhteensä 27 asiakasta.

 

  Pohjolan Pirtti & Kievari

  Saarenkyläntie 1b (Pirtti) ja Saarenkyläntie 3 (Kievari) 93699 Kuusamo
   Puh. 0405547361 
   www.pohjolanpirtti.fi
sähköposti: info@pohjolanpirtti.fi
 
 
Tilausravintola, saunat ja aktiviteetteja maaseudun rauhassa, historiallisesti arvokkaassa miljöössä Lapin sodasta säästyneessä Vuotungin kylässä, Kuusamossa, Venäjän rajan tuntumassa. Tervetuloa Pohjolan perheen vieraaksi nauttimaan paikallisesta tunnelmasta, perinteistä ja ruuasta!
 

  Ruka Safaris 

  Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi (Kuusamo)
  Puh. 08 8521610
   www.rukasafaris.fi
sähköposti: sales@rukasafaris.fi

 

Vuonna 1988 perustettu Ruka Safaris Oy on täyden palvelun talo Kuusamon Rukalla. Tarjoamme majoitus-, ohjelma- ja ravintolapalveluita Rukalla sekä Iisakki Villagessa Rukajärven rannalla. Palvelumme sopivat niin yksittäisille matkailijoille kuin suuremmille ryhmille.
 

   Magical Pond
   Taikalammentie 2, 93830 Rukatunturi (Kuusamo)
   Puh. 029 170 3050

   www.magicalpond.com

sähköposti: sales@magicalpond.fi 

 
Magical Pond on laadukas majoituskohde, joka tarjoaa iglumajoitusta keskellä luontoa. Täällä voit nauttia puhtaasta ilmasta, hiljaisuudesta ja arktisen yön tunnelmasta.
 

   Rukan Salonki Chalets
   Salongintie 8, 93830 Rukatunturi (Kuusamo)
   Puh. 040 5640 937

   www.rukansalonki.fi

sähköposti: sales@rukansalonki.fi

 
Rukan Salongin huvilat tarjoavat korkealaatuisia kokous-, ravintola-, ja majoituspalveluita keskellä Kuusamon luontoa. Järeät kelohirsihuvilat asettuvat Salonkijärven ympärille luontoa mukaillen. Huvilat ovat korkeatasoisesti varusteltuja. Alueella on eri kokoisia kotia ja laavuja sekä vesialue, jossa voi uida ja kalastaa kesät talvet. 
 

   Villiruokaravintola Rukan Kuksa

   Rukatunturintie 12, 93830 Rukatunturi (Kuusamo)
   Puh. 0207810530
   www.rukankuksa.fi
sähköposti: sales@rukankuksa.f

 

Korkeatasoinen Ravintola Rukan Kuksa tarjoaa paikallisesti tuotettua villiruokaa Rukan kylässä, Kuusamossa.
 
 

  Isokenkäisten Klubi
 
  Heikinjärventie 3, 93999 Kuusamo
  Puh 0400 972 260
https://www.ikk.fi/
sähköposti: info@ikk.fi
 
Kuntivaaran juurella, Heikinjärven rannalla, keskellä Kuusamon erämaata koetaan puhdas, suomalainen luonto kaikin mukavuuksin. Hiljaisuus, perinteet, sauna, kestävyys ja vastuullisuus ohjaavat toimintaa muuttuvassa maailmassa. Maailma muuttuu, erämaa pysyy.
 

 

MunPolku

Aaronkuja 2 C 10, 93600 Kuusamo

   Puh. 0505606633

   https://www.munpolku.com/

sähköposti: piritta@munpolku.fi

 

MunPolku kulkee Kuusamon, Oulangan, Riisitunturin ja Hossan kansallispuistojen alueen luonnossa, toteuttaen ohjattuja patikkaretkiä, lumikenkäretkiä ja luontohyvinvointituotteita (mm. metsäjooga). Ryhmämme ovat pieniä, enintään 8 henkilöä ja kanssamme pääsee kokemaan luonnon kaikkina vuodenaikoina. 

 

 

Outdoor Passion Finland

käyntiosoite: talvella Rukatunturintie 12, 93830 Rukatunturi

Puh. 0505369194

https://www.outdoorpassion.fi/

sähköposti: info@outdoorpassion.fi

 

Outdoor Passion Finland tarjoaa ei-moottoroituja luontoelämyksiä. Haluamme lähteä sinun kanssa löytöretkelle, opastaa sinua paikkoihin minne et ole ennen uskaltautunut tai tekemään asioita mistä olet aina haaveillut. Haluamme lähteä sinun kanssasi nauttimaan ulkoelämästä ja kannustaa sinua lähtemään ulos takapihallesi seikkailemaan. Löydä ulkoelämästä oma intohimosi, jaa se ystäviesi kanssa ja tee hetkistä ikimuistoiset!

 


Kujalan Porotila 
 
Kemijärventie 131, 93800 Kuusamo
Puh. 040 5515927
www.kujalanporotila.com
sähköposti: kujalanporotila@gmail.com

 

 
 
Kujalan Porotila on aito ja perinteikäs porotila jo vuodesta 1860. Tarjoamme aitoja elämyksiä porojen maailmassa keskellä Ruka-Kuusamon kauneinta luontoa. Toimintamme pohjautuu rikkaaseen kulttuuriperintöömme ja siinä yhdistyvät perinteinen poronhoito, elämysmatkailu sekä luonto ja hyvinvointi. 
 

Palosaaren poro- ja kalastustila
 
Meskusvaarantie 66, 93800 Kuusamo

 

Puh. 040 589 1695 
www.palosaarenporotila.fi
sähköposti: posti@palosaarenporotila.fi
 
 
Tule vieraaksemme jakamaan hetki porojen, kalastuksen ja luonnon kiehtovassa maailmassa. Talvella ajetaan poroilla talven ihmemaassa , tarjoillaan herkkuja ja tutustutaan lähemmin porojen elämään. Pilkkiretkellä lammella narrataan kirjolohia, siikoja ja ahvenia. Kesällä ruokitaan poroja aidassa, kerätään metsän aarteita ja nautitaan luonnosta kaikilla aisteilla. Kalastetaan harjuksia ja taimenia kirkkailla vesillä lähialueella tai tunturin juurella Ruotsin tundralla.

 

LAHTI

 

  Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

  Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti

  Puh. 020 1234 655

   www.sokoshotels.fi/fi/lahti

sähköposti: seurahuone.lahti@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella on 147 savutonta ja huonekohtaisesti jäähdyttävällä ilmastoinnilla varustettua huonetta, jotka otettiin käyttöön hotellin täysremontin jälkeen toukokuussa 2013. Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi. Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstä nautiskellen.

 

LAPPEENRANTA

 

  Original Sokos Hotel Lappee

  Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta

  Puh. 010 762 1000

   www.sokoshotels.fi/fi/lappeenranta

sähköposti: lappee.lappeenranta@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan ytimessä ja on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Trattoria Casassa nautit italian keittiön parhaita makuja, Soul Bar&Piano sammuttaa janon ja Coffee House IsoKristiina tarjoaa  kahvinautintoja. Viihtyisät saunatilat, uima-allasalue ja kuntosali tarjoavat pientä arjen luksusta. Kokous- ja juhlatilat muotoutuvat moneen käyttöön.

 

LEVI

 

  Break Sokos Hotel Levi

  Tähtitie 5, 99130 Levi

  Puh. 016 3215 500

   www.sokoshotels.fi/fi/levi

sähköposti: sales.levi@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Tunturi-Lapin maisemissa, 170 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Hotelli tarjoaa huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa sekä leppoisat löylyt joka ilta. Elämyksiä ja makunautintoja tarjoilevat ravintola Kiisa sekä Coffee House & Bar.

 


  Eat Shoot Drive and Stay

  The Cranberry Cabin: Akanjärventie 33 F, 99130 Sirkka, Kittilä

   The Lumea Cabin: Levisalmenkuja 1 A, 99130 Sirkka, Kittilä

 

  Puh. 046 596 5408

https://www.eatshootdrive.com/stay

sähköposti: hanna@eatshootdrive.com

 

Yrityksen mökkikohteet Cranberry Cabin ja Lumea Cabin ovat erillisiä viihtyisiä paritalohuoneistoja Levin hiihtokeskusten läheisyydessä ja tarjoavat mukavaa ja tasokasta asumista vapaa-ajan aktiviteettien lähellä.

 

  Polar Star Apartments  
  (vastaanotto Torikuja 10 A) huoneistot Myllyjoentie 4, 99130  Levi
  Puh 010 358 4041

https://polarstartravel.fi/polar-star-apartments

sähköposti: sales@polarstartravel.fi

 

Lomahuoneistot Levin keskustassa. Huoneistoissa on vapaus suunnitella oma aikataulu leppoisan loman takaamiseksi. Hyvin varustelluissa huoneistoissa onnistuu vaivattomasti ruoanlaitto ja rentoutuminen perheen tai ystävien kanssa. Illan kruunaa saunan lempeät löylyt ja takkatulen loimu – kotoisasti!

 

  Design Hotel Levi
  Levintie 1590, 99130  Levi
  Puh 010 646 301 

   https://www.designhotellevi.fi 

sähköposti: hotel@designhotellevi.fi 

 

Design Hotel Levi on kuin teos. Hotellin 77 vaikuttavaa huonetta ja sviittiä kutsuvat sinut kokemaan revontulten hehkun omassa hotellihuoneessasi. Jokainen huone on elegantti kokonaisuus, jossa yhdistyy suomalainen design, taide ja ympäröivä maisema. Käytössäsi ovat Levi Hotel Spa Resortin muut palvelut. 

 

  Levi Hotel Spa
  Levintie 1590, 99130  Levi
  Puh. 010 646 301 

   https://www.levihotelspa.fi 

sähköposti: hotel@levihotelspa.fi 

 

Levi Hotel Spa sijaitsee Kittilän Levin keskustassa tunturin juurella. Upea kylpylän allas- ja saunaosasto, spa-hoidot sekä kuntosali  tarjoavat mahdollisuuden virkistymiseen ja rentoutumiseen.  Ravintola Ahku on buffet-ravintolamme,  laadukkaat pizzat Classic Pizzasta ja Burger King on etenkin lapsiperheiden suosiossa. 

 

   Levi Suites Oy 

   Mariankuja 6 99130 Sirkka  

   Puh. 0207 669850 

   www.levisuites.fi

sähköposti: info@levisuites.fi  

 

Levi Suites huoneistot sijaitsevat upeassa Levin hiihtokeskuksessa. Huoneistoja löytyy useita kokoja aina kahden hengen saunallisesta 20m2:n studiohuoneistosta tyylikkääseen, 300 m2:n DeLuxe Penthouse-edustushuoneistoon. Tehdään yhdessä lomastasi ikimuistoinen! 

 

  Northern Lights Village Levi  

  Muoniontie 1554, 99130 Sirkka   

   Puh. 016 469 1200 

www.northernlightsvillage.com

sähköposti: sales@northernlightsvillage.com 

 

Northern Lights Village Levi tarjoaa elämyksellistä majoitusta korkealaatuisissa revontulimökeissä luonnonrauhassa. Meiltä löytyy myös revontulisauna, ulkoporeamme, runsaasti ohjelmapalveluita kansallispuiston kupeessa sekä tunnelmallinen ravintola. 

 

 Levin Iglut – Golden Crown 

Harjatie 2, 99130 Levi    

   Puh. 045 162 5606

  www.leviniglut.fi 

sähköposti: sales@leviniglut.fi 

 

Korkealla Levi tunturissa sijaitseva 27 lasi-iglun kylä, joka tarjoaa yöpymisen luonnon läheisyydessä, tähtitaivaan ja revontulien alla. Tarjoamme korkeatasoista majoitusta sydämellisellä palvelulla. Ravintolamme Utsu on tunnettu herkullisista ruuistaan. 

 

 

Discover Lapland

Onnenpolku 30 B, 99130 Sirkka

Puh. 0407724124

www.discoverlapland.fi

sähköposti: anettelatvapiikkila@gmail.com

 

Discover Lapland on suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Levillä. Tarjoamme opastettuja retkiä läpi vuoden kauniissa ja ainutlaatuisessa Suomen Lapissa. Maailman ensimmäinen Green Activities-sertifikaatin saanut ohjelmapalveluyritys!

 

Lapin Luontoelämys 

Torikuja 10A, 99130 Levi
Puh. 040 716 3033
www.lapinluontoelamys.fi

sähköposti: sales@polarstartravel.fi

 

Lapin Luontoelämys on tarjonnut ohjelmapalveluja Lapissa vuodesta 1997. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ainutlaatuisia luontoelämyksiä, turvallisuus ja luonto erityisesti huomioon ottaen. Järjestämme retkiä ja aktiviteetteja Levillä sekä muualla Lapissa. Välinevuokrausta myös pidemmäksi aikaa.

 

LUOSTO

 

Ravintola Punakettu

Luostontie 4, 99555 Luosto 

  Puh. 020 710 7790

  www.punakettu.fi 

sähköposti: restaurant@punakettu.fi 

 

Perheravintola Punakettu tarjoaa kotimaisille- ja kansainvälisille vieraille hyvää ruokaa paikallisista ja läheltä tuotetuista lappilaisista raaka-aineista. 

 

MIKKELI

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

  Porrassalmenkatu 9, 50100 Mikkeli

  Puh. 029 123 9601

   www.sokoshotels.fi

sähköposti: vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, Etelä-Savon sydämessä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi nauttimaan palveluista – mukavista huoneista, ravintoloista ja upeasta saunaosastosta, jonka ikkunoista avautuu näkymä yli Mikkelin.

 

  Kaidan Kiho Villas & Tuukkalan Tila B&B

  Mäntyharjuntie 61, 52300 Mikkeli

  Puh. 045 634 9299 ja 050 527 8814

   www.kaidankiho.com tai www.tuukkalantila.com

sähköposti: info@kaidankiho.com tai info@tuukkalantila.com

 

Kaidan Kiho -huvilat sekä Tuukkalan tila B&B ovat yhden omistajapariskunnan pyörittämä maatilamajoitusyritys Etelä-Savossa.
Kaikilla Kaidan Kihon huviloilla on oma ranta ja ne sijaitsevat keskellä rauhallista luontoa. Lisäpalveluina mm. erilaisia saunoja ja ulkopalju. Kaikenikäiset lomailijat ja pienet kokousryhmät ovat tervetulleita nauttimaan palveluistamme! Tuukkalan tila on 300 vuotta vanha sukutila. Maatilalla pääsee majoittumaan sekä perinteisiin hirsiaittoihin että nykyaikaisempiin huoneisiin.
 

  Kenkävero

  Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

  Puh. 0440 162 270

   www.kenkavero.fi

sähköposti: myyntipalvelu@kenkavero.fi

 

Kenkäveron pappilamiljöö on monipuolinen, ympäri vuoden kävijöitä palveleva matkailukohde Mikkelissä, 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Vuodesta 1990 asti matkailukäytössä olleen pappilan nykyinen päärakennus on rakennettu vuonna 1869. Kaikkiaan Kenkäveron historia ulottuu yli 550 vuoden taa. Kenkäveron päärakennuksessa toimii päivittäin avoinna oleva herkullisia lähiruokatuotteita tarjoava ravintola ja kahvila. Ympäri vuoden palvelevat myös pihapiiristä löytyvä myymälä sekä leipomo, jossa leivotaan leivonnaiset niin ravintolan käyttöön kuin myyntiin.

 

  Cafe Stella

  Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli

  Puh. 010 764 2390

   www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/cafe-stella

 

Cafe Stella on uudistettu 2020 nykyaikainen kahvila Kauppakeskus Stellan sydämessä. Valikoima on trendikäs, monipuolinen ja erittäin laadukas.

 

  Gastropub Eino

  Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli

   www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/gastropub-eino

 

Gastropub Einossa nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta kolmessa kerroksessa. Lisäksi meillä on kesäterassi Malia, jossa tarjoillaan myös ruokaa ja juomaa.

 

   Rosso 

   Hallituskatu 5, 50100 Mikkeli  

   Puh. 010 764 2350

   www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/rosso-mikkeli 

sähköposti: rosso.mikkeli@sok.fi  

 

Rosso on suomalais-italialainen ruokaravintola, jossa intohimona on iloinen yhdessäolo ja täydellinen pizzanautinto. 

 

   Mikkelin Amarillo 

   Hallituskatu 5, 50100 Mikkeli  

   Puh. 010 764 2340  

   www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/amarillo-mikkeli 

sähköposti: amarillo.mikkeli@sok.fi 

 

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. 

 

  Greeneri 

  Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli  

   Puh. 010 764 2460  

  www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/ravintola-greeneri 

sähköposti: ravintola.greeneri@sok.fi 

 

Mikkelipuistossa sijaitseva kahvila-ravintola, jossa lounasta, kahvilatoimintaa sekä a la cartea.

 

Tilausravintola Mikkelin Klubi 

Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli   

   Puh. 010 7642 360  

www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/tilausravintola-mikkelin-klubi 

sähköposti: mikkelin.klubi@sok.fi  

 

Historiallisen Mikkelin Klubin perinnesalissa tilausravintola Mikkelin Klubi tarjoaa erityiset puitteet nautinnolliseen illanviettoon ja ainutlaatuisen sukelluksen historian syövereihin. Suomen sotien aikaan Marsalkka Mannerheim nautti päivittäiset ateriansa Mikkelin Klubilla, paikassa voi edelleen tuntea menneisyyden läsnäolon. Loistava ruoka, Marskin ryyppy ja henkilökohtainen palvelu ovat ravintolalle kunnia-asioita. Illan kruunaa tilojen esittely Klubimestarin toimesta tai näyttelijä Timo Närhinsalo, joka Marskin roolissa illan isäntänä antaa illalle pikantin lisän! Mikkelin Klubin perinnesali toimii tilausravintolana, ravintola- ja ohjelmapalvelut on varattava ennakkoon. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin torin laidalla, kävelymatkan päässä Päämajamuseosta.

 

Ravintola Pruuvi 

Raatihuoneenkatu 4, 50100 Mikkeli 

www.raflaamo.fi/fi/mikkeli/pruuvi

sähköposti: ravintola.pruuvi@sok.fi

 

Ravintola Pruuvi on ruokaravintola Mikkelin keskustassa torin kulmalla. Pruuviin tullaan viettämään iltaa hyvän ruoan, juoman ja rennoniloisen seurustelun merkeissä. Ravintolamme on upea paikka myös erilaisten juhlien järjestämiseen. 

 

  PizzaBuffa ja Presso Mikkeli

Graanintie 1, 50190 Mikkeli 

   Puh. 010 764 2400  

sähköposti: prisma.mikkeli.presso@sok.fi 

 

Ravintola PizzaBuffassa vietät rennon ja helpon ruokailuhetken. Meillä nautit herkullisista ja runsaista pizzoista, raikkaista salaateista ja lämpimistä ruoista ruokajuomineen. Isot pizzat paistuvat myös mukaan kotiin. 

Presso on lämminhenkinen kahvilamme, jossa voit nauttia tuoretta kahvia uunilämpimän pullan kanssa. Myös suolaiset kahvileivät ja välipalatuotteet ovat oivallinen kahvin kaveri. 

 

  Päämaja

Raatihuoneenkatu 4, 50100 Mikkeli 

   Puh. 010 764 2330  

sähköposti: ravintola.paamaja@sok.fi 

 

Päämaja on baari missä asiakkaat pääsevät seuraamaan urheilua, livemusiikkia ja dj:n soittamaan musiikkia. 

 

Wilhelm Public House 

Porrassalmenkatu 10, 50100 Mikkeli 

   Puh. 044 791 3400  

sähköposti: wilhelm@sok.fi

 

Tasokas ravintolakokonaisuus missä on olutravintola ja yökerho. 

 

 

MUONIO

 

  Harriniva Hotel Torassieppi

  Torassiepintie 212 99300 Muonio
  Puh. 040 1701925  
   www.harriniva.fi
sähköposti: torassieppi@harriniva.fi
 
 
Jos puhdas luonto, puhdas ruoka ja luonnon ihmeet ovat lähellä sydäntäsi, on Torassieppi kohteesi niin kesällä, kuin talvellakin. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihasta, ravintolapalvelut ovat käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin. Sijainti Torassieppijärven rannalla.
 

MUSTASAARI

 

  Hotel Vallonia

  Keskustie 3 65610 Mustasaari
  Puh. 06 328 8200
 www.vallonia.fi
sähköposti: info@vallonia.fi 
 
Hotel Vallonia on viihtyisä ja mukava liike-, kokous- ja perhehotelli Mustasaaressa, vain kivenheiton päässä Vaasasta. Ilmainen parkkipaikka ja iltaruoka ma-la (klo 18-21) kaikille hotellivieraille.
 

NAANTALI

 

  Herrankukkaro

  Luotojentie 245, 21140 NAANTALI

  Puh. 02 515 3300

   www.herrankukkaro.fi

sähköposti: myyntipalvelu@herrankukkaro.fi

 

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Kymmenet erilaiset kokoustilat, persoonallinen mökkimajoitus meren rannalla sekä maailman suurin maasavusauna lämminvesialtaineen tarjoavat taatusti toisenlaisen ympäristön kokous- ja virkistyspäivään.

 

NURMES

 

  Break Sokos Hotel Bomba

  Tuulentie 10, 75550 Nurmes

  Puh. 010 7830 450

www.sokoshotels.fi

sähköposti: bomba.vastaanotto@sok.fi

 

Break Sokos Hotel Bomba on upealla paikalla Pielisen rannalla sijaitseva kylpylähotelli. Alueemme koostuu uudistuneesta kylpylähotellista sekä Bomban karjalaiskylän kokonaisuudesta.

 

  Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Oy

  Lomatie 12, 75500 Nurmes

  Puh. 040 1045960

www.hyvarila.fi

sähköposti: hyvarila@nurmes.fi

 

Hyvärilä on kuin pieni kylä luonnon keskellä. Siellä riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijainti on Pohjois-Karjalassa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille.

 

NÄRPIÖ

 

  Hotel Red&Green

  Närpesvägen 16 C 64200 Närpes
  Puh. 06 8238 400
www.hotelredgreen.fi
sähköposti: sales@hotelredgreen.fi
 
Hotelli sijaitsee aivan Närpiön sydämessä, joten taloa kutsutaan ruotsiksi nimellä “Mitt i Stan” – joka tarkoittaa “Keskellä kaupunkia”. Hotel Red & Green tarjoaa hotelliyöpymisiä, ravintolaelämyksiä sekä saunan että korkeatasoisia kokoushuoneita. Moderniin taloon kuuluu myös taidegalleria ja kulttuurisali – jota käytetään muutaman kerran viikossa Biobio Showtime -elokuvateatterina. 
 

ORAVASAARI (TOIVAKKA)

 

  Nukula Oy

  Piililäntie 71, 41630 Oravasaari

  Puh. 040 7038 136

www.nukula.fi

sähköposti: hannele.levavaara@nukula.fi

 

Nukula on hyvinvointi- ja majoituspalveluja tarjoava perheyritys Päijänteen rannalla kaupungin ja liikenteen hälyn tavoittamattomissa. Hellimme asiakasta hyvällä kotiruualla ja pehmeillä saunan löylyillä. Meillä on hiljaisuutta, tilaa, villiä metsää, upea järvi ja maailman puhtain ilma. Hoidamme tilojamme sekä ympäristöämme rakkaudella ja vastuullisesti.

 

OULU

 

  Nallikarin Lomakylä

  Leiritie 10, 90510 Oulu

  Puh. 044 703 1327

www.nallikari.fi

sähköposti: reception@nallikari.fi

 

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Perämeren, ja kenties koko Suomen, kaunein hiekkaranta Nallikari komeilee aivan Lomakylän vieressä.

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: 24 tasokasta villaa, 28 lomamökkiä sekä matkailuajoneuvoalue. Kesällä matkaajien käytössä on myös uusia kesämökkejä ja iso teltta-alue. Alueella on myös nykyaikaiset huoltorakennukset, sauna- ja kokoustilat sekä kahvila.

 

  Break Sokos Hotel Eden, Oulu

  Holstinsalmentie 29, 90510 Oulu

  Puh. 08 8842 000

https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-eden

sähköposti: sales.eden@sok.fi

 

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla, pitkän uimarannan vieressä. Tarjolla on majoituksen lisäksi ravintola- ja hyvinvointipalveluita, mutta myös lukuisia harrastusmahdollisuuksia esim. Edenin sauna- ja allasosastot sekä EasyFit-liikuntakeskus.

 

  Original Sokos Hotel Arina

  Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu

  Puh. 08 3123 111

http://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina

sähköposti: sales.oulu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Arina on kodikas ja viihtyisä hotelli Oulun keskustan sydämessä Rotuaarilla. Meillä on 260 huonetta ja makuelämyksiä tarjoaa Amarillo, Fransmanni ja Coffee House. Tervetulua Pakkahuoneenkavulle Ouluun! Kylläpä me ollaan teitä jo ootettu!

 

Radisson Blu Hotel Oulu

Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu

  Puh. 020 1234 730

www.radissonhotels.com

sähköposti: info.oulu@radissonblu.com

 

Radisson Blu Hotel Oulu on pohjoisen Suomen ykköspaikka. Keskeinen sijainti ja ympäröivä merellinen luonto tekevät siitä vetovoimaisen tapahtumakeskuksen. Kaikista hotellin huoneista on upea näkymä vilkkaalle torille, merelle tai joelle.  Ravintola Toivo toimii paitsi ruhtinaallisen Super Breakfast-aamiaisen näyttämönä myös jopa 600 vieraan juhla- ja tilausravintolana.

 

PIEKSÄMÄKI

 

UKKO Bistro & Deli 

Tallikankaankatu 3, 76100 Pieksämäki 

  Puh. 044 791 7380

https://www.raflaamo.fi/fi/pieksamaki/ukko-bistro-deli

sähköposti: ukkobistro@sok.fi

 

UKKO Bistro & Deli on uusi uniikki ravintolakonsepti Pieksämäen Veturitalleilla. Puitteet ovat upean rustiikkiset, joissa viihtyy aamusta-iltaan. UKKO Bistro & Delin tuotevalikoimasta löydät ihania kahvilatuotteita sekä raikkaan lounaan ja maistuvat á la carte herkut.   

 

PORI

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Pori

  Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori

  Puh. 029 004 2001

www.sokoshotels.fi

sähköposti: reception.pori@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on palveluiltaan monipuolinen keskustahotelli värikkään Porin torin laidalla. Hotellissa on 3 saunaa, 4 tunnelmaltaan erilaista ravintolaa sekä kuuleman mukaan kaupungin paras aamiainen. Viihtyisät kokoustilat palvelevat jopa 350 asiakasta. Asiakkaan viihtyminen ja tyytyväisyys on Vaakunan väelle kunnia-asia!

 

  Yyteri

  Yyterinsantojentie, 28440 Pori

  Puh. 02 621 7900

www.visityyteri.fi 

sähköposti: info@visitpori.fi

 

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Yyterin uimarantaan sisältyy maa-alueina Porin kaupungin omistama uimaranta-alue, kaksi wc-rakennusta, uimarannan kulkureitit (lankongit), portaat ranta-alueelle, uimarannan sisääntuloalue grillipaikan ja pysäköintialueen kanssa. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria. Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

 

  Ahlströmin Ruukit -Noormarkku

  Laviantie 14, 29600 Noormarkku
  Puh. 050 5183677

www.ahlstrominruukit.fi

sähköposti: ruukit@a-ahlstrom.fi 

 

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa hotellimajoitusta kauniissa ruukkimiljöössä. Noormarkun ruukki on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä. Tasokas hotelli vierastaloineen tarjoaa rauhallisen miljöön ja Noormarkun Klubin ravintola tarjoaa viihtyisät puitteet lähi- ja villiruoan ystäville. Hotellin vierailla on mahdollisuus varata myös erilaisia kulttuurikierroksia, esimerkiksi maailmankuuluun Villa Maireaan.

 

PORVOO

 

  Hotel Haikon Kartano & Spa

  Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

  Puh. 019 57601

www.haikko.fi

sähköposti: hotelli.haikko@haikko.fi

 

Haikon Kartano on monipuolinen ja laadukas hotelli, kylpylä ja kongressikeskus. Kartanon historialliset puitteet ja kauniisti hoidettu puisto lampineen luovat Haikolle ainutlaatuiset puitteet erilaisten juhlien ja yritystilaisuuksien viettoon. Olemme olleet edelläkävijöitä ekologisten ratkaisujen käyttöönotossa niin lämmityksen, jäähdytyksen kuin sähköntoimittajan suhteen.

 

   Sannäsin Kartano 

   Sannaistentie 540, 07310 Porvoo 

   Puh. 019 54741 

   www.sannaskartano.fi 

sähköposti: reception@sannaskartano.fi 

 

Sannäsin Kartano on täyden palvelun kokous- ja vapaa-ajankeskus, johon kuuluu historiallinen kartanorakennus ravintoloineen, viihtyisä 87 huoneen hotelli sekä monipuoliset kokous-, liikunta- ja saunatilat. Sannäsin Kartano sijaitsee rauhallisessa kulttuurimiljöössä Ilolanjoen varrella Porvoossa. 

 

POSIO

 

  Hotelli Kirikeskus

  Kirinrinteentie 1, 97900 Posio

  Puh. 040 8367217

www.kirikeskus.fi

sähköposti: info@kirikeskus.fi

 

Hotelli Kirikeskus sijaitsee Posiolla puhdasvetisen Kirintöjärven rannalla Kirin laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Hotellin yhteydessä on 80 hengen auditorio sekä Arktisen Keramiikkakeskuksen keramiikkastudio ja galleria. Ulkoilu- ja retkeilyreitistöjä löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä.

 

  Lomakeskus Himmerki

  Himmerki 8, 97900 Posio

  Puh. 0440 352 602

www.himmerki.com

sähköposti: info@himmerki.com

 

Lomakeskus Himmerki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Kitkajärven, jota sanotaan Euroopan suurimmaksi lähteeksi, rannalla. Tarjoamme ympärivuotisesti eritasoista mökkimajoitusta sviitistä leirintämökkeihin. Lomakeskus Himmerki on avoinna ympäri vuoden joka päivä.

 

  Naali Lodge

  Saarisiulantie 16, 97900 Posio
  Puh.044 985 8811, 044 974 9691

www.naalilodge.com

sähköposti: contact@naalilodge.com

 

Naali Lodge tarjoaa majoitusta ja monitoimintaisia ​​vierailuja Lapin luonnossa ympäri vuoden. Naali Lodge sijaitsee seitsemän hehtaarin kokoisella havumetsäalueella 1,2km pitkän yksityistien päässä lähellä Korouoman alkua.

 

  Pentik-mäki

  Maaninkavaarantie 3, 97900 Posio
  Puh. 040 349 6440

www.pentik.com

sähköposti: posio@pentik.com

 

Pentik-mäki on kulttuurintäyteinen matkailukohde Posiolla. Mäellä valmistetaan Pentikin keramiikka-astiat, taide-esineet ja kynttilät. Lasikäytävillä toisiinsa yhdistetyt rakennukset muodostavat 2500 neliömetrin suuruisen yhtenäisen kokonaisuuden tehtaanmyymälöineen, museoineen, näyttelyineen ja kahvioineen. Pentik-mäellä on 80-paikkainen kahvila, jossa on tarjolla niin makeita pullia ja leivoksia kuin pientä suolaistakin.

 

  Ravintola Tapio

  Saarisiulantie 16, 97900 Posio

  Puh. 044 243 1631

tapio.restaurant

sähköposti: info@restauranttapio.com

 

Ravintola Tapiota pyörittää nuori ja intohimoinen englantilaisposiolainen pariskunta. Tapio on itsenäinen ravintola joka sijoittuu Naali Lodgen alueelle Lapin metsiin. Ravintola tarjoaa modernia ja rustiikkista ruokaa, alkuviinejä ja suomalaisia oluita keskittyen luontoon. Tavoitteena on hankkia vastuullisesti paikallisia ja villejä raaka-aineita, pitäen mielessä perinteiset suomalaiset arvot ja kulttuurin.

 

  Ylitalon poromatkailu

  Alajärventie 12, Mourujärvi
  Puh. 045 257 3432

www.poromatkailu.fi

sähköposti: poromatkailu@gmail.com

 

Pieni porokylä, joka tarjoaa räätälöityjä ohjelmapalveluja sekä ympärivuotisia, erikoisia yöpymismahdollisuuksia pienille ryhmille. Tilalla voi tutustua poroihin ja oppia kiinnostavia asioita poroelämästä ja porotöistä. Poroille saa syöttää jäkälää ja rapsutella niitä, samlla kuunnellen omistajien tarinoita poroistaan. Tarjolla eri pituisia poroajeluja kauniissa ja vaihtelevissa maisemissa nauttien hiljaisuudesta ja poronkellojen kilkkaamisesta. Ajelun jälkeen palataan kodalle nuotion äärelle nauttimaan nokipannukahvit leivonnaisen kera.

 

 

Kota-Husky

Jaksamontie 58, 97890 Karjalaisenniemi

Puh. 0407 187 287

www.kota-husky.fi

sähköposti: info@kota-husky.fi

 

Kota-Husky on huskysafareita koirien ehdoilla tarjoava perheyritys Posiolla, Riisitunturin kansallispuiston kupeessa. Maailman neljäs Green Activities-sertifioitu ohjelmapalveluyritys!

 

 

Posioutdoors

Huutoniemi 1, 97900 Posio

Puh. 050 540 0906

www.posioutdoors.fi

sähköposti: timo@posioudoors.com

 

Perinteinen kalastusmatka paikallisen kalastajan kanssa. Timo Posio vie sinut näkemään upeat maisemat Kitka-järvestä ja ympäröivistä alueista. Herkullinen ruoka kruunaa matkan, ja se tehdään omasta saaliista. Maailman viides Green Activities-sertifioitu ohjelmapalveluyritys!

 

 

Oiva Tour

Mustajoentie 2, 97900 Posio
Puh. 040 0305 843

www.oivatour.fi

sähköposti: oiva.soudunsaari@hotmail.com

 

Talvikalastusta verkoilla ja kesäkalastusta aktiivi- ja passiivipyydyksin.  Myös rekiajelua suomenhevosella sekä yö lappilaisessa metsässä. Maailman kuudes Green Activities-sertifioitu ohjelmapalveluyritys!

 

PUDASJÄRVI

 

   Kahvila Korppi 

   Erätie 1, 93280 Syöte 

   Puh.040 553 5469 / 044 573 0077  

   www.taigavire.fi  

sähköposti: info@taigavire.fi 

 

Kahvila Korppi tarjoaa Syötteen luontokeskuksella kahvilatuotteita, keittolounasta ja kokouspalveluja. Tilauksesta myös maastoruokailut ja catering ryhmille. 

 

PUNKAHARJU

 

  Kruunupuisto

  Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju

  Puh. 044 763 9130

www.kruunupuisto.fi

sähköposti: myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

 

Historiallinen Kruunupuisto tarjoaa hotelli sekä kuntoutuspalveluja kauniin luonnon keskellä Punkaharjulla, Saimaan rannalla.

 

PYHÄTUNTURI

 

   Pyhä Igloos

   Kerontie 3, 98530 Pyhätunturi

   Puh. 0400 448 160

www.pyhaigloos.fi

sähköposti: info@pyhaigloos.fi

 

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin.

 

   Pyhän Asteli Resort

   Astelintie 1, 98530 Pyhätunturi

   Puh. 040 188 7777

www.pyhanasteli.fi

sähköposti: info@pyhanasteli.fi

Asteli on monipuolinen kohde, upean luonnon siimeksessä järven ja aarnimetsän syleilyssä. Astelista löydät itseäsi miellyttävän majoitusvaihtoehdon, haluat sitten modernia majoitusta tai autenttista lappilaista mökkitunnelmaa.

 

RAUMA

 

  Hotel Raumanlinna

  Valtakatu 5, 26100 Rauma 

  Puh. 02 83221

www.raumanlinna.fi

sähköposti: raumanlinna@raumanlinna.fi 

 

1933 Suojeluskuntataloksi rakennettu Raumanlinna sijaitsee Rauman ydinkeskustassa, aivan Unescon maailmanperintökohde Vanhan Rauman tuntumassa. Hotel Raumanlinnan funkkistyylinen rakennus on peruskorjattu 2000-luvulla. Yleiset tilat ja hotellihuoneet vastaavat tämän päivän majoittujien vaatimuksia.  

 

RAUTAVAARA

 

  Nuorisokeskus Metsäkartano

  Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara

  Puh. 040 839 6353

www.metsakartano.com

sähköposti: myynti@metsakartano.com

 

Metsäkartano on Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiö sr:n omistama ja ylläpitämä, opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä luonnonläheinen nuoriso- ja luontomatkailukeskus. Palveluihin kuuluvat monipuoliset ja laadukkaat ohjelma-, majoitus- ja ravitsemuspalvelut.

 

ROVANIEMI

 

  Arctic TreeHouse Hotel

  Tarvantie 3, 96930 Napapiiri

  Puh. 050 5176 909

https://arctictreehousehotel.com

sähköposti: info@arctictreehousehotel.com

 

Arctic TreeHouse Hotel on ainutlaatuinen yhdistelmä ylellistä mukavuutta arktisen luonnon keskellä, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua.  Majoitustilojen huolella suunnitellun, pesämäisen kodikkuuden vastapainona jokaisesta huoneesta avautuu huikea näkymä metsään ja pohjoiselle taivaalle. Revontulia ja keskiyön aurinkoa voi ihailla suoraan omasta sängystä.

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

  Koskikatu 4, 96100 Rovaniemi

  Puh. 020 1234 695

www.sokoshotels.fi

sähköposti: vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi on kansainvälinen ja lappilaisen vieraanvarainen hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee aivan Kemijoen tuntumassa ja keskustan ostosmahdollisuudet ovat vain kivenheiton päässä hotellista.

 

  Arktikum Cafe

  Pohjoisranta 4, 96200 Rovaniemi

 www.arktikum.fi/kahvila.html

 

Pysähdy hetkeksi ja nauti siemaus arktisen alueen avaruutta ja kirkkautta. Höyryävä kupillinen, maistuva suupala ja laajoista ikkunoista tulvivat pohjoiset luonnonilmiöt tuovat tilaa tuoreille ajatuksille. Arktikum kahvilan tuotteet syntyvät pohjoisista raaka-aineista ja reilun kaupan kahvista.

 

  Arctic SnowHotel & Glass Igloos 
  Lehtoahontie 27, 97220 Sinettä
  Puh. 040 8453774

www.arcticsnowhotel.fi

sähköposti: sales@arcticsnowhotel.fi

 

Koe yhden pohjoismaiden suurimman lumihotellin elämykset; talvisaikaan alueelta löytyy lumihotelli, jääravintola, jääbaari, jääkappeli ja lumisaunat porealtaineen. Ihaile revontulia lasi-iglussa kaukana valosaasteesta syksyllä ja talvella. Lämpimässä Kota-ravintolassa tarjoillaan lappilaisia makuja.

 


  Ollero Eco Lodge

  Olleronlammentie 27
  Puh. 050 357 2690

www.olleroecolodge.com

sähköposti: info@olleroecolodge.com

 

Ollero Eco Lodge koostuu useammasta rakennuksesta. Paikan päärakennuksena toimii yli 100-vuotias hirsirakennus, joka toimi aikoinaan tukkimiesten kämppänä Savukoskella. Päärakennus on modernisoitu kunnioittaen sen historiaa. Päärakennuksessa on hyvin varusteltu keittiö ja iso oleskelutila.

Majoitustiloina toimivat 2 hengen lasi-iglu ja punainen aittarakennus, jossa majoitustilat 4 hengelle.


Ollero Eco Lodge

Olleronlammentie 27
  Puh. 050 357 2690   

www.olleroecolodge.com 

sähköposti: info@olleroecolodge.com

Ollero Eco Lodge on perheyritys ja tarjoaa ekologisia majoitus- ja elämysmatkailupalveluita pienille ryhmille noin 7 km päässä Rovaniemen ydinkeskustasta Ounasjoen rannalla, jossa luonto ja hiljaisuus ympäröivät Olleroa jokaisessa ilmansuunnassa. Majoitustilaa Ollerossa on 1-6 hengelle. Majoittumisen lisäksi vieraille on tarjolla erilaisia kausiaktivitteetteja, jotka toteutetaan Olleron ympäristössä. Talvisin järjestämme vieraillemme avotuli- illallisia kodassamme ja pilkkireissuja Ounasjoella. Lisäksi järjestämme husky, -poro ja sähkömoottorikelkkaretkiä yhteistyökumppaniemme kanssa.

 

Bearhill husky

97220 Sinettä
Puh. 040 52 01969

www.bearhillhusky.com

sähköposti: info@bearhillhusky.com

 

Olemme vastuullinen ympärivuotisesti toimiva husky kennel. Tarjoamme erilaisia koiravaljakko-ohjelmia ympäri vuoden. Tarkoituksemme on luoda unohtumattomat kokemukset asiakkaille sekä tuoda esiin oikeata tietoa rekikoirien elämästä. Me uskomme myös, että meidän koirat ansaitsevat parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet ja hyvän elämän myös kun koirat jäävät eläkkeelle. Me ylläpidämme periaatetta, jossa koiria ei lopeteta kuin eläinlääkärin toimesta ja painavin perustein.


Beyond Arctic 

Valtakatu 21, 96200, Rovaniemi 
Puh. 050 323 1090 

www.beyondarctic.com 

sähköposti: contact@beyondarctic.com 

 

Beyond Arctic on Rovaniemeläinen valokuvausretkiin keskittyvä ohjelmapalveluiden järjestäjä. Toimimme pienissä ryhmissä ja edistämme kestävää matkailua alueella. 

 

SAARISELKÄ

 

  Wilderness Hotel Muotka

  Muotkantie 204, 99830 Saariselkä
  Puh. 040 671 8337 (vastaanotto)
www.nellim.fi
sähköposti: sales@nellim.fi
 
Wilderness Hotel Muotka sijaitsee aivan UKK-puiston kupeessa, luonnon rauhassa. Hotellissa voi majoittua tasokkaissa hotellihuoneissa, tunnelmallisissa kelomökeissä tai romanttisissa revontulimökeissä. Hotellin ravintolassa on tarjolla maukasta ruokaa ja hotelli järjestää ulkoaktiviteetteja ympärivuoden.

  Northern Lights Village Saariselkä 

  Rovaniementie 3222E, 99830 Saariselkä 

Puh. 016 469 1200 

www.northernlightsvillage.com

sähköposti: sales@nlv.fi 

 

Koe Lapin koskematon luonto revontulien hehkun alla. Lasikattoisista revontulikodista pääset ihailemaan tähtitaivasta ja revontulten loistetta suoraan sängystäsi käsin. Northern Lights Village Saariselkä sijaitsee 27 km etelään Ivalon lentokentältä, lyhyen kävelymatkan päässä Saariselän keskustasta. 

 

SALLA

 

  Sallan Poropuisto

  Hautajärventie 111, 98900 Salla

  Puh. 040 3524248

www.sallareindeerpark.fi/fi/

sähköposti: sallan.poropuisto@jotos.inet.fi

 

Sallan Poropuisto on käyntikohde ja ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa retkiä vuoden ympäri ekologisesti eläinvoimalla. Retket pohjautuvat Sallan kauniiseen luontoon. Siellä vieraillaan joko porojen tai huskien kanssa vauhdinhurmasta nauttien tai omilla lihasvoimilla vaaran päälle lumikenkäillen tai hiihtäen. Kesäisin maisemia ihaillaan kanootti- tai vaellusretkillä.

 

  Sallatunturin Tuvat

  Hangasjärventie 1, 98900 Salla

  Puh. 016 831 931

sähköposti: tuvat@sallatunturi.fi, www.sallatunturi.fi

 

Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista. Erinomaisen loman ainekset! Me Sallatunturin Tuvilla haluamme teidän viihtyvän niin, että lomamuistot lämmittävät mieltä vielä kotonakin. Perheyrityksemme pitkäaikainen kokemus ja sympaattinen henkilökunta auttavat tekemään lomastanne monipuolisen ja unohtumattoman.

 

  Keloravintola

  Revontulentie 9, 98900 Salla

  Puh. 044 236 8378

www.keloravintola.f

sähköposti: kelot@keloravintola.fi

 

Herkullisen ruoan ja erinomaisen juoman parissa ja jykevien keloseinien ympäröimänä ruokailu on muistiin jäävä elämys. Paikallisia raaka-aineita suosien, itse alusta loppuun valmistettu ruoka ja viihtyisä ympäristö vievät sinut lomatunnelmaan. Pizzaa, pastaa, burgereita ja talon erikoisuuksia sekä maukkaita itse tehtyjä leivonnaisia on tarjolla joka päivä. Tervetuloa viihtymään ja tapaamaan sekä tuttuja, että tuntemattomia Sallatunturin legendaariseen rinneravintolaan.

 

  Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo

  Savukoskentie 12, 98900 Salla

Puh. 040 579 0762

https://www.salla.fi/palvelut/kirjasto-ja-kulttuuripalvelut/sota-ja-jalleenrakennusajan-museo/

sähköposti: museo@salla.fi

 

Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo sijaitsee Sallan vanhalla asema-alueella, rautatieläisten entisessä asuinrivitalossa Sallan keskustan tuntumassa. Museorakennuksessa sijaitsee näyttelytilojen lisäksi museokauppa ja -kahvila. Museoalueella on myös ulkonäyttelyalue ja Sallan rajakievari. Museon perusnäyttely esittelee Sallan eli Kuolajärven historiaa aikamatkana 1900-luvun alusta 1960-luvulle.

 

 

SALO

 

  Original Sokos Hotel Rikala

  Asemakatu 15, 24100 Salo

  Puh. 02 7744 100

www.sokoshotels.fi

sähköposti: reception.rikala@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Rikala sijaitsee Salon ydinkeskustassa, joen rannalla, torin kuhinan kupeessa ja ostoskadun varrella. Uniikki hotellinravintola Rikala Bar&Grill loihtii sinulle maisteltavaksi lähialueen parhaista raaka-aineista koostuvan  ruokalistan Ruokaa Läheltä!

 

SAVONLINNA

 

  Lossiranta Lodge

  Olavinkatu 8, 57130 Savonlinna

  Puh. 044 511 2323

www.lossiranta.net

sähköposti: info@lossiranta.net

 

Lossiranta Lodge on hurmaava pienhotelli Olavinlinnaa vastapäätä Saimaan rannalla. Lossiranta Lodge on kunnostettu majataloksi entisestä huoltorakennuksesta vuonna 2002. Lossiranta sijaitsee Savonlinnan vanhan kaupungin sydämessä keskustan tuntumassa ja palvelee sinua ympäri vuoden.

 

  Original Sokos Hotel Seurahuone

  Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna

  Puh. 029 123 9602

www.sokoshotels.fi

sähköposti: seurahuone.savonlinna@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Savonlinnan sydämessä, kauppatorin ja matkustajasataman kulmauksessa.
Ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan palveluista – mukavista huoneista, joista useimmista upea järvinäköala, ravintoloista ja saunaosastoista, joista myös upeat näkymät siniselle Saimaalle. Savonlinna, Etelä-Savon järvialueen helmi, tunnetaan Olavinlinnasta, Ooperajuhlista, Norpan kotipaikasta, lörtsyistä, maukkaista muikuista ja Saimaan ainutlaatuisen kauniista maisemista.

 

  Spahotel Casino

  Kylpylaitoksentie 7, 57130 Savonlinna

  Puh. 015 73950

www.spahotelcasino.fi

sähköposti: reception@spahotelcasino.fi

 

Spahotel Casino sijaitsee omalla saarella, Kasinosaarella, Savonlinnan keskustassa Saimaan rannalla.

 

.

  Kulma Coffee Shop

  Olavinkatu 57, 57100 Savonlinna

  Puh. 044 7913723

https://www.raflaamo.fi/fi/savonlinna/kulma-coffee-shop-savonlinna,

sähköposti: kulma.coffee.shop@sok.fi 

 

Kulma Coffee Shop on 2017 uudistettu kahvila Sokoksen yhteydessä. Tarjoamme herkullista syötävää lämpimien ja kylmien juomien ohella.

 

  Ravintola Majakka

  Satamakatu 11, 57130 Savonlinna

  Puh. 010 7642 430

https://www.raflaamo.fi/fi/savonlinna/ravintola-majakka

sähköposti: ravintola.majakka@sok.fi

 

Perinteikäs ruokaravintola Savonlinnan satamassa. Ravintola on perustettu yli 50 vuotta sitten. Käytämme ruokalistalla paikallisten kalastajien tuotteita sekä lähituottajien lihoja mahdollisimman paljon. Kesällä meillä on käytössä iso terassi, josta on suora näkymä Saimaalle.

 

  Olavinlinna Ravintolat

  Olavinlinna, 57100 Savonlinna

www.raflaamo.fi/olavinlinnaravintolat 

sähköposti: olavinlinna@sok.fi

 

Olavinlinna on yksi Suomen suosituimmista museoista. Suur-Savon Osuuskauppa vastaa tällä hetkellä ravintoloiden liiketoiminnasta ympärivuotisesti.

 

 Presso – Rosso Express Savonlinna

  Nojamaantie 15, 57210 Savonlinna

www.raflaamo.fi

sähköposti: prisma.savonlinna.presso@sok.fi

 

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Savonlinnan Pressossa on arkisin tarjolla monipuolinen lounas. Tervetuloa!

 

 

SUOMUSSALMI

 

   Hossan Retkeilykeskus 

   Jatkonsalmentie 689920 Ruhtinansalmi 

   Puh. 050 3844692 

www.hossa-kylmaluoma.fi 

sähköposti: hossa@retkeilykeskus.fi  

 

Experience KL Oy / Hossan Retkeilykeskus tarjoaa korkealaatuisia ravintola-, majoitus- ja retkeilypalveluja Hossan kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Monipuoliset retkeilyreitistöt ja kalaisat vedet takaavat viihtymisen kauniissa harjumaisemissa.

 

SEINÄJOKI

 

  Original Sokos Hotel Lakeus 

  Torikatu 2, 60100 Seinäjoki

  Puh. 010 7648000

www.sokoshotels.fi

sähköposti: lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi

 

Tarjoamme Original Sokos Hotel Lakeudessa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta, ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki

  Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki

  Puh. 010 7647000

www.sokoshotels.fi

sähköposti: vaakuna.seinajoki@sokoshotels.fi

 

Tarjoamme Original Sokos Hotel Vaakunassa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta, ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

 

TAHKOVUORI

 

  Break Sokos Hotel Tahkovuori

  Sääskiniementie 560, 73310 Tahkovuori

  Puh. 010 7629 550

www.sokoshotels.fi

sähköposti: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi

 

Tahko – Kaikkea paitsi tylsää! Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee aivan Tahkon vapaa-ajankeskuksen ydinalueella monipuolisten palvelujen läheisyydessä. 120 hotellihuoneen vaihtoehtona on Golfhuviloita sekä Pikku-Tahko huoneistoja. Hotellin yhteydessä on á la Carte ravintola Hillside, Warsteiner -aulabaari, Pizza Breikki ja MiniHesburger sekä saunaosasto, jossa on pieni kuntosali sekä uima-allas. Käytössä on myös seitsemän kokoustilaa, joista Yläsali soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

Alueella harrastusmahdollisuuksia on runsaasti, mm. kaksi golfkenttää ja maastopyöräilyreitit tuovat päivään iloa. Suosittelemme myös testaamaan SUP-lautailua ja melontaa.  Hotellin majoittujien käyttöön on lainattavissa frisbeegolf -kiekkoja sekä Fat Bike -pyöriä. Lähiliikuntapuistossa on tekemistä koko perheelle ja Tahko Spassa on  mm. kylpylä ja keilahalli. Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteettaja on tarjolla ympäri vuoden.

 

  Golden Resort

  Kultapallo 1, 73310 Tahkovuori
  Puh. 017 483200

www.goldenresort.fi

sähköposti: sales@tahkochalet.fi

 

Golden Resort on suosittu kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, jonka huviloissa majoitut ylellisissä puitteissa. Upeat huvilat sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Tahkon keskustasta tarjoten helpon pääsyn Tahkon aktiviteettien pariin, mutta myös rauhaa ja yksityisyyttä luonnon keskellä. Golden Resortilla onnistuvat erilaiset yritystilaisuudet, juhlat, kokoukset ja karonkat yli vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla. Nilsiässä Syvärijärven lähellä sijaitseva lomakeskus tarjoaa hienot mahdollisuudet niin rentoutumiseen kuin aktiivilomaan perheen ja ystävien kesken.

 

TAIVALKOSKI

 

   Saijan Lomakartano

   Saijantie 8, 93400 Taivalkoski

   Puh. 08 547 511

www.saija.fi

sähköposti info@saija.fi

 

Keskellä Koillismaan metsiä, Jokijärven rannalla sijaitsee Saijan lomakartano, joka tarjoaa hotellitasoista majoitusta sekä ravintola- ja ohjelmapalveluja ympäri vuoden. Saijan rakennukset ovat perinteiseen tyyliin pelkkähirrestä rakennettuja ja henkivät maalaiskartanomaista kodikkuutta. 

 

   Kylmäluoman Retkeilykeskus 

   Pajuluomantie 20 93540 Tyrövaara 

   Puh. 040 500 3476 

www.hossa-kylmaluoma.fi 

sähköposti: kylmaluoma@retkeilykeskus.fi  

 

Experience KL Oy / Kylmäluoman Retkeilykeskus tarjoaa korkealaatuisia ravintola-, majoitus- ja retkeilypalveluja Kylmäluoman retkeilyalueella. Monipuoliset retkeilyreitistöt ja kalaisat vedet takaavat viihtymisen kauniissa harjumaisemissa. 

 

 

Saijan Lomakartano ohjelmapalvelut 

 Saijantie 8, 93400 Taivalkoski

 Puh. 08 547 511

www.saija.fi

sähköposti info@saija.fi

 

Tule Saijaan vieraaksemme. Tarjoamme luontoon ja paikalliskulttuuriin perustuvia ohjelmapalveluja, ympäri vuoden. Olemme osa kirjailija Kalle Päätalon kirjoittamaa pientä, aktiivista Jokijärven kylää. Monipuolinen ja kaunis luonto ympärillämme tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille aktiviteeteille. Saijassa on oma husky tarha, joten talvisin erityisen suosittuja ovat koiravaljakkoretket. Tarjoamme opastettuja retkiä tai vuokraa meiltä välineet omatoimiseen ulkoiluun. Vuokraamme kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja, maastopyöriä, murtomaasuksia, lumikenkiä ja fatbikeja 

 

TAMMELA

 

  Eerikkilä Sport and Outdoor Resort

  Urheiluopistontie 138, 31370 Eerikkilä 

  Puh. 020 110 8200

www.eerikkila.fi 

sähköposti: reception@eerikkila.fi 

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus maamme suurimpien kaupunkien keskiössä. Tarjoamme korkeatasoiset puitteet luonto- ja liikuntaelämyksille sekä eväät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kaikille, perheistä huippu-urheilijoihin ja yritysasiakkaisiin

 

TAMPERE

 

  Radisson Blu Grand Hotel Tammer

  Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

  Puh. 020 1234 632

www.radissonblu.com/en/hotel-tampere

sähköposti info.tampere@radissonblu.com

 

Vuonna 1929 rakennettu Grand Hotel Tammer on keskeinen osa Tampereen ja Suomen historiaa, ja se on toiminut suomalaisen kirjallisuuden ja elokuvan sekä lukuisten juhlien näyttämönä. Hotelli tarjoaakin asiakkailleen rikkaiden tarinoidensa kautta todellisen grand-elämyksen kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä sekä ainutlaatuisen näyttämön elämän suuriin ja pieniin hetkiin.

 

  Original Sokos Hotel Villa

  Sumeliuksenkatu 14, 33100 Tampere

  Puh. 020 1234 633

www.sokoshotels.fi

sähköposti: villa.tampere@sokoshotels.fi

 

Tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Yksilölliset huoneet vanhan viljamakasiinin tiloissa.Pieniä elämänmakuisia nautintoja: tarjolla itse leivottuja voisilmäpullia ja täytettyjä voileipiä. Design ja kädentaito läsnä kaikkialla: palkitut Kola-tuolit, Eams-klassikkokeinutuolit, mummojen käsintehdyt torkkuhuovat.

 

  Original Sokos Hotel Ilves – remontissa v. 2021

  Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

  Puh. 020 1234 631

www.sokoshotels.fi

sähköposti: ilves.tampere@sokoshotels.fi

 

Täyden palvelun kohtaamispaikka: laadukas hotelli, viisi erilaista ravintolaa, monipuoliset kokous- ja juhlatilat, iso, vasta uusittu spa-osasto saunoineen, legendaarinen yökerho sekä iso ostoskeskus elokuvateattereineen samassa rakennuksessa.

 

  Solo Sokos Hotel Torni Tampere

  Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

  puh. 020 1234634

www.sokoshotels.fi

sähköposti: torni.tampere@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Syksyllä 2014 avattu hotelli on 88-metrinen kunnianosoitus Tampereen vivahteikkaalle historialle ja kaupungin legendoille. Moderni hotellitorni ja siihen yhdistyvät 140 vuotta vanhat veturitallit luovat elävän ja poikkeuksellisen ympäristön kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

 

TURKU

 

  Radisson Blu Marina Palace Hotel

  Linnankatu 32, 20100 Turku

  Puh. 0201234 710

www.Radissonblu.com/hotel-turku

sähköposti: info.turku@radissonblu.com

 

Radisson Blu Marina Palace sijaitsee Turun ydinkeskustassa Aurajoen rannalla. Hotelli avattiin keväällä 2006 täydellisen uudistuksen jälkeen. Se edustaa 1970-luvun arkkitehtuuria yhdistettynä yksinkertaiseen suomalaiseen muotokieleen ja barokin runsauteen. Hotellissa on yhteensä 184 huonetta ja monipuoliset kokoustilat.

 

  Original Sokos Hotel Wiklund

  Eerikinkatu 11, 20100 Turku

  Puh. 02 336 4110

www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-city-bors

sähköposti: hamburgerbors.turku@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Wiklund on täysin uudenlainen hotellielämys. Sijainti Turun parhaalla paikalla kauppatorin laidalla tarjoaa kokonaisvaltaisen kaupunkiloman. Saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot, luovat ja innostavat kokoustilat sekä ostosmahdollisuudet.

Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa aitoja turkulaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla. Wiklund on kuin tehty sinulle, omaa rauhaa arvostavalle työmatkustajalle, itsenäiselle elämästä nauttivalle citysinkulle, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille.

 

 Original Sokos Hotel Kupittaa

  Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

  Puh. 020 1234 600

www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-kupittaa

sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Kupittaa on alueensa uusi, kutsuva ja viihtyisä kohtaamispaikka, jonne saavut aina kuivin jaloin, säästä riippumatta – juna-asemalta on suora yhteys hotelliin ja autolla huristat pääteiltä suoraan parkkihalliin. Nautit runsaasta aamiaisesta sekä herkullisista hetkistä aina lounaasta iltaan saakka saman katon alla Bistro Ellissä. Yritykset, korkeakoulut, Suomen suurimman kaupunkipuiston, Seikkailupuiston ja urheilukeskukset löydät aivan naapurista. Turun ydinkeskustaan pääset hujauksessa kävellen, Fölläri -kaupunkipyörällä tai bussilla suoraan hotellin edestä.

 

  Solo Sokos Hotel Seurahuone

  Humalistonkatu 2, 20100 Turku

  Puh. 010 786 4000

https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/sokos-hotel-seurahuone

sähköposti: seurahuone.turku@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Meillä herkutellaan lähialueilta saaduista laadukkaista raaka-aineista valmistettuja ruokia, tunnelmallisessa ravintola Gunnarissa sekä nautitaan Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Aamuisin tarjolla on Turun paras aamiainen artesaanituotteineen.

 

VAASA

 

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovioikeudenpuistikko 18, 65100 Vaasa

  Puh. 020 1234 619

https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa 

sähköposti: royal.vaasa@sokoshotels.fi

 

Vaasan keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Royal Vaasa tuo vieraat lähelle upeaa Pohjanlahtea ja lukuisia nähtävyyksiä. Merenkurkun saaristoa pääsee kätevästi tutkimaan majoittumalla Royal Vaasaan. Merenkurkun saaristo ja Ruotsin puoleinen Korkea Rannikko ovat UNESCOn maailmanperintökohteita.

 

  Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

  Rewell Center 101, 65100 Vaasa

  Puh. 020 1234671

www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa

sähköposti vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on tasokas ja viihtyisä hotelli Vaasan sydämessä. Hotellin sijainti keskellä kaupunkia tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet. Idyllinen merimaisema avautuu vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Myös hotelli huokuu saariston tunnelmaa ja kertoo sinulle tarinaa Maailmanperintöalueelta.

 

  Hotel Astor

  Stationsgatan 4 65100 Vaasa
  Puh. 06 3269111
www.astorvaasa.fi
sähköposti: astor@astorvaasa.fi 
 
Hurmaava Hotel Astor, sijaitsee keskellä Vaasaa. Yksityisessä omistuksessa olevan hotellin taso on korkea ja kaikki 49 huonetta ovat yksilöllisesti sisustettu ja kaikki huoneet ovat uniikkeja. Kuten suomalaiseen perinteeseen kuuluu, on monessa huoneessa oma sauna (superior huone). Maineikas aamiainen ja brunssi tarjoillaan kustavilaistyylisessä aamiaisruokasalissa. 
 

  Opetusravintola Silveria

  Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa

  Puh. 040 770 9236

www.Silveria.fi

sähköposti: myynti.silveria@vamia.fi

 

Ammatillisen oppilaitoksen Vamian opetusravintola Silveria toimii ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden aitona oppimisympäristönä Vaasassa. Viihtyisässä ravintolassa on mahdollisuus nauttia herkullisesta lounaasta pöytiin tarjoiltuna. Ravintolan ohessa toimii kahvio, jossa on mahdollisuus herkutella uunituoreilla leivonnaisilla. Ravintolan ja kahvion tuotteita on mahdollisuus ostaa myös takeawayna mukaan. Silveria toimii myös kokous/tilausravintolana.

 

VANTAA

 

  Break Sokos Hotel Flamingo

  Tasetie 8, 01510 VANTAA

  Puh. 020 1234605

www.sokoshotels.fi

sähköposti: flamingo@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla on piristävä ja viihdyttävä tauko arkesi keskellä. Hotelli sijaitsee Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä ja lähellä lentokenttää. Tarjolla on monenlaisia taukoja kokous- tai työmatkasi oheen ja ihan kunnon kylpylälomaksi asti. Milloin sinä viimeksi minigolfasit hohtovaloissa, laskit hurjia vesiliukuja, otit kunnon hieronnan työpäivän jälkeen tai katsoit perheen kanssa 3D-leffan? Tervetuloa!

 

  GLO Hotel Airport

  Helsinki-Vantaan lentoasema Terminaali 2, 01530, Vantaa

  Puh. 010 3444 60

www.glohotels.fi

sähköposti: airport@glohotels.fi

 

GLO Airport tarjoaa parhaan sijainnin matkustajille sijaintinsa puolesta. Hotelli sijaitsee lentokentän terminaalissa 2, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä turvatarkastuksesta ja lähtöporteilta.

 

  Original Sokos Hotel Vantaa

  Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

  Puh. 020 1234 618

www.sokoshotel.fi/vantaa

sähköposti: hotelvantaa.vantaa@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vantaa on tuhannen tunnelman viihde- ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen viiden ravintolan kattava ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan. Hotellissa on useita hyvin varusteltuja kokoustiloja pienille ja suurille kokouksille sekä erilaisille juhlille.

 

VARKAUS

 

  Hotel Oscar

  Kauppatori 4, 78250 Varkaus

  Puh. 017 579 011

www.hoteloscar.fi

sähköposti: hotel@hoteloscar.fi

 

Hotel Oscar sijaitsee Varkaudessa keskellä Itä-Suomen vesistöä ja kauniin luonnon ympäröimänä. Vaikka hotelli sijaitseekin kaupungin keskustassa, silti vain kävelymatkan päässä on useita luontokohteita. Hotellissa voit nauttia myös paikallista kaviaaria!

 

VIHTI

 

  Hawkhill

  Haukkamäentie 100, 03220Vihti

  Puh. 040 024 0831

www.hawkhill.fi

sähköposti: info@hawkhill.fi

 

Hawkhill on kolmen sisaruksen pyörittämä majoitusyritys vain 50 km päässä Helsingin keskustasta, kauniin metsälammen rannalla, aivan Nuuksion kansallispuiston polkujen läheisyydessä. Hawkhillin kuusi hirsihuvilaa ja -mökkiä ovat korkeatasoisia ja soveltuvat niin lomanviettäjille kuin yrityksille kokoustiloiksi.

 

VUOKATTI

 

  Break Sokos Hotel Vuokatti

  Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

  Puh. 010 783 100

www.sokoshotels.fi

sähköposti: hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Vuokatissa viihtyy kesät talvet, kun ympärillä on Kainuun huikea luonto ja monipuolinen palvelutarjonta. Majoituksen lisäksi hotellista löytyy monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut. Alueella on tarjolla laaja valikoima mielenkiintoisia sisä- ja ulkoaktiviteetteja ympäri vuoden.

 

VÄÄKSY

 

  Iso-Naappilan Loma Ky 

Salonsaarentie 486, 17200 Vääksy 

  Puh. 0400 711 208

  sähköposti: info@naappila.fi 

 

Perheomisteinen Iso-Naappilan Loma tarjoaa perinteistä suomalaista mökkimajoitusta luonnon ympäröimänä. Meillä voit valita majoituksesi, joko suomalaisen metsän siimeksessä tai yhden Suomen puhtaimman ja toiseksi suurimman järven, Päijänteen rannalla.

 

AHVENANMAA

Ahvenanmaan Green Key -kohteet löydät tämän linkin kautta.

 

 

 

 

 

 

 

Seuraa meitä
Tuoreimmat uutiset saat tietoosi ensimmäisenä seuraamalla @GreenKeyFinland #GreenKey