Green Key -sertifioidun Levi Suitesin huoneistot tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden jätteiden lajitteluun vierailun aikana. Biojätteen keruusta on tehty sujuvaa kohteessa käyttöön otetulla BioProffa biojäteastialla, jonka kannessa on aktiivihiilisuodatin. Tämä tekee astiasta hajuttoman. Asiakkaiden lajittelu helpottuu eikä vierailukokemuksesta tarvitse tinkiä.

“Astia on äärimmäisen käytännöllinen ja pitkissä varauksissa estää tehokkaasti biojätteen hajun leviämisen huoneistoon. Astia on riittävän tilava ja tyylikäskin.” kommentoi Levi Suitesin toiminnanjohtaja Johanna Erkkilä.

LAJITTELU OSANA HUOLITELTUA KOKONAISUUTTA

Levi Suitesissa on onnistuttu tekemään lajittelusta vaivatonta ja tyylikästä. Jätelajittelupisteet eivät ole kohteelle pakollinen paha, vaan osa huoliteltua kokonaisuutta. Vierailunsa aikana asiakas voi omaksua uusia, kotiin vietäviä tapoja, kun pääsee näkemään ja testaamaan, kuinka helppoa lajittelu onkaan.

Viisi askelta kohti vastuullisempaa matkailua

Levi Suites listaa verkkosivuillaan 5 vihreää vinkkiä matkailuun korostaen esimerkiksi enegiatehokkuutta, roskattomuutta ja paikallisuutta. Kuten verkkosivuilla asia erinomaisesti tiivistetäänkin; On parempi, että 100 ihmistä tekee viisi asiaa ympäristön puolesta kuin että viisi ihmistä tekisi 100 asiaa. 

 


Levi Suites on yksi Suomen yli 160 Green Key -sertifikaatin saaneesta matkailuyrityksestä. Green Key -sertifioidut hotellit ja hostellit, leirintäalueet ja mökkikylät, käyntikohteet sekä ravintolat ja kahvilat ovat sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen vastuullisuusasioissa. Maailmanlaajuisesti Green Key toimii 65:ssä eri maassa ja sertifikaatin on saanut yli 3200 kohdetta.

Lisätietoa Levi Suitesista: https://greenkey.fi/kohde/levi-suites-oy/ & levisuites.fi

Kuvat: Heidi Heinonen