Tapahtuma-aika ja paikka:
29.11.2022 klo 14:00-15:30, Teams

Webinaarin järjestäjä:
Going Green Oy

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tallenne on katsottavissa Green Key- ja Green Activities -jäsensivuilla.


Ravintolaruoka tekee hyvää – vastuullinen ruoka matkailuyrityksissä -webinaari

Green Key-kriteeristön luvun 8 tärkeimpänä tavoitteena on vahvistaa yrityksen elintarvikehankintojen vastuullisuutta, lisätä paikallisesti ja kestävästi tuotettujen elintarvikkeiden kulutusta sekä nostaa niiden näkyvyyttä matkailuyritysten tarjonnassa. Kriteereitä toteuttava yritys voi tehostaa toimintaansa kaikilla kolmella vastuullisuuden osa-alueella, sillä ympäristön lisäksi myös paikallistalous ja -kulttuuri hyötyvät. 

Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkit ja matkailuyritysten kokemuksia siitä, miten kasvattaa paikallisesti tuotettujen, luomu- ja reilun kaupan tuotteiden käyttöä, tarjota asiakkaille maukasta ruokaa – ja parantaa toiminnan kannattavuutta. 

Tilaisuuden ohjelma

Elintarvikkeita koskevat Green Key-kriteerit
Yhteyspäällikkö Mari Mero, Going Green Oy 

Portaat Luomuun: miten kasvattaa luomuruuan tarjontaa ravintolatoiminnassa?
Projektipäällikkö Anu Arolaakso, Portaat Luomuun  

Uhanalaiset, suojellut, vaarantuneet. Kuinka varmistaa, että tarjottu riista ja kala on kestävästi tuotettua?
Suojeluasiantuntija Matti Ovaska, WWF 

Reilusti tuotettuja elintarvikkeita Horeca-sektorin tarpeisiin
Key Account Manager Juha Tanskanen, Reilu kauppa ry 

Mikä kansalle maistuu? – Käytännön kokemuksia kasvisruuasta.
Näyttelijä, yrittäjä, luennoitsija Satu Silvo, Kasvisravintola Silvoplee