Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone on ottanut käyttöönsä uuden tavan kertoa vierailleen siitä, mitkä heidän tarjoamistaan ruoista ovat lähellä tuotettuja.

Hotellipäällikkö Mia Stenberg kertoo, että lähiruoan esille tuominen korostaa vastuullisia arvoja ja on isolle osalle asiakaskunnasta erityisen tärkeä arvo.

“Vieraamme tuntuvat arvostavan hyvää ja ennen kaikkea rehellistä viestintää tuotteiden alkuperästä. Olemme halunneet helpottaa lähellä tuotettujen tuotteiden löydettävyyttä erityisesti buffet-tuotteissamme.”

“Päijät-Hämeessä on erinomaisia ruoan ja raaka-aineiden tuottajia. Haluamme omalta osaltamme olla tuomassa näitä erinomaisia alueemme tekijöitä esiin ja tehdä heidän kanssaan yhteistyötä lisäten alueemme mielenkiintoa esimerkiksi ruokamatkailun saralla.”


Kaikki Sokos Hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Sokos Hotel Presidentti on yksi Suomen yli 180 Green Key -sertifikaatin saaneesta matkailuyrityksestä. Green Key -sertifioidut hotellit ja hostellit, leirintäalueet ja mökkikylät, käyntikohteet sekä ravintolat ja kahvilat ovat sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen vastuullisuusasioissa. Maailmanlaajuisesti Green Key toimii 60:ssä eri maassa, ja sertifikaatin on saanut yli 4600 kohdetta.

Lisätietoa kohteesta: Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone