Tietoa webinaarisarjasta

Interreg Central Baltic  Ce4Re-hankkeessa* on räätälöity ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän koulutuspaketti, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. 4-osaisen webinaarisarjan koulutukset liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Tapahtuma järjestetään Gastronord 2024-messuilla Tukholmassa, josta se striimataan osallistujille. Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta, Ruotsista ja Latviasta.

Tapahtuman kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

1. Introduction to Circular Economy – What, How and Why? (Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari)

Aika: 10.4.2024 16:00
Paikka: verkossa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen (events.samk.fi)

2. Circular Menu Planning – How to promote circular cooking in your restaurant? (Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari)

Aika: 15.4.2024 15:00
Paikka: verkossa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen (events.samk.fi)

3. Waste Prevention & Reduction – How to eliminate waste in your restaurant? (Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari)

Aika: 22.4.2024 15:00
Paikka: verkossa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen (events.samk.fi)

4. Sustainability marketing and communication. How to market and communicate your circular actions? (Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari)

Aika: 29.4.2024 15:00
Paikka: verkossa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen (events.samk.fi)

*Webinaarisarja on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

Huom! Tämä ei ole Going Greenin järjestämä webinaarisarja, eikä siinä käsitellä aiheita Green Key / Green Activities -kriteerien näkökulmasta.