Green Key -sertifioidun Klaus K -designhotellin aulassa voit vaikuttua ja näyttää vähän hassulta. Hotellin aulaan on nimittäin pystytetty stereoskooppinen 3D-valokuvanäyttely. Näyttely käsittelee ihmistä erottamattomana osana luontoa ja maapalloa. Vedetäänpä 3D-lasit silmille.

HUMAN = EARTH -valokuvanäyttelyn teokset kuvaavat suomalaista luontoa: suota, kiviä, sadetta ja metsää. Ne kutsuvat tarttumaan oksiin ja sukeltamaan veteen, vievät Helsingin ydinkeskustan vilskeestä ja vilkkaasta hotellin aulasta metsään. Sadepisarat pirskahtelevat naamalle.

“Luonto auttaa palautumaan stressistä ja unohtamaan arjen huolet sekä parantaa mielialaa. Valitsimme näyttelyn teemaksi ihmisen luontosuhteen, koska haluamme muistuttaa asiakkaitamme tästä tärkeästä asiasta,” Klaus K:n hotelli- ja markkinointipäällikkö Tero Thynell kertoo.

Klaus K Hotellin ympäristövastuu kiteytyy unelmaan vihreämmästä maailmasta – Green Dream. Green Dream on toimintatapa, jonka tavoitteena on edistää ympäristötietoisuutta ja saavuttaa asetetut ympäristötavoitteet arjen tekemisen kautta.

Klaus K Hotellin, kuten majoitusalan yritysten yleisestikin, merkittävimmät ympäristövaikutukset muodostuvat energiankulutuksesta, jätteistä ja vedenkulutuksesta. Green Key -kriteeristön vaatimusten mukaisesti näitä osa-alueita seurataan säännöllisesti ja niille asetetaan vuotuiset vähennystavoitteet. Green Key ja ympäristötyö on kuitenkin myös paljon muuta. Toisaalla se voi olla lasten ympäristöopas tai ruokahävikkikampanja – Klaus K Hotellille se on luontevasti suomalaista luontotaidetta.

HUMAN = EARTH näyttely on esillä 26.11.2017 saakka. Näyttelyn teokset ovat luoneet yhteistyössä TVPR Creative -suunnittelutoimisto ja WWOOLLFF CO. -vaatemerkki. Lisätietoa näyttelystä: www.klauskhotel.com/hotelli/ajankohtaista.