Tervetuloa Green Key ja Green Activities -sertifioiduille yrityksille suunnattuun Hiilijalanjäljen laskenta -webinaariin tiistaina 14.12. klo 14 alkaen!

1.1.2022 voimaan astuva Green Key -kriteeristö velvoittaa hotellikategoriaan kuuluvia Green Key -kohteita laskemaan hiilijalanjälkensä. Laskennan avuksi on olemassa useita laskureita, joista webinaarissa esitellään kaksi.

Hotel Carbon Management Initiative on Radisson -hotelliketjun ja Green Key Internationalin yhteistyössä kehittämän majoitussektorille suunnattu hiilijalanjäljen mittaustyökalun. Työkalua webinaarissa esittelee Radisson hotellien Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan johtaja Sven Wiltink. HCMI-työkalu löytyy kansainvälisiltä Green Key –sivuilta.

Lapin liiton rahoittama Välkky-hanke sekä Uudenmaan liiton rahoittama Carbon Neutral Tourism 6Aika-hanke ovat yhteistyössä kehittäneet koko matkailualalle suunnatun hiilijalanjälkilaskuri, jota on pilotoitu kuluneen syksyn aikana. Sustainable Travel Finland on ilmoittanut ottavansa työkalun käyttöönsä. Laskuria esittelee sitä kehittänyt Outi Ugas Positive Impactilta.

Webinaari pidetään suomeksi, poikkeuksena Sven Wiltinkin esitys, joka on englanniksi. Webinaari on tarkoitettu Green Key- ja Green Activities -ohjelmissa mukana oleville yrityksille.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälkitallenne on katsottavissa Green Key ja Green Activities -jäsensivuilla.