kuva

Haaga-Helian opiskelija Heidi Simola oli kolme kuukautta opintoihinsa liittyvässä harjoittelussa Green Keyn toimistolla. Heidi teki aivan mahtavan harjoittelurupeaman ja tuotti Green Keylle mm. uutta materiaalia, osallistui auditointeihin ja sertifiointitilaisuuksiin, edisti edessä olevaa Green Key -kriteerien uudistustyötä ja sai siinä samassa syväluotauksen siihen hienoon työhön, jota Green Key -hotellit tekevät. Kiitos Heidi, oli ilo saada sinut hetkeksi tiimimme jäseneksi!

Näin Heidi itse kertoo harjoittelustaan: “Opiskelen yritysviestintää ja vastuullista liiketoimintaa Haaga-Heliassa ja olen tätä työharjoittelua vaille valmis liiketalouden tradenomi. Hain Green Key -ympäristöohjelmaan harjoittelijaksi, sillä työtehtävät vaikuttivat mielenkiintoisilta ja sopivilta opintoihini nähden. Minulla on myös hotelli- ja ravintola-alalta kokemusta, joten alan ympäristönäkökohdat kiinnostavat erityisesti.

Harjoittelijana olen saanut hyvin kokonaisvaltaisen kuvan ympäristöohjelmassa työskentelystä ja oppinut paljon uutta hotellien ympäristötyöstä. Olen nähnyt Green Key -ympäristömerkin hakuprosessin hakemuslomakkeen täytöstä aina sertifiointitilaisuuteen saakka. Olen päässyt mukaan hotellien auditointeihin sekä tuomariston kokouksiin. Olen ollut mukana todistamassa ihailtavaa sitoutumista Green Key:n kriteereihin, josta on henkilökunnan innostuneisuuden myötä syntynyt upeita onnistumisia.

Green Key on kasvanut harjoitteluaikanani yhdellätoista upealla hotellilla ja uskon ympäristötyöhön sitoutuneiden kohteiden lisääntyvän tasaisesti jatkossakin. Haluan osaltani kiittää, että olen saanut olla mukana Green Key -ympäristöohjelmassa, näkemässä kuinka matkailusta tehdään kestävämpää, hotelli kerrallaan :-).”