Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään jälleen 19.-22.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Going Green Oy on mukana messuilla ammattilaispäivänä 19.1. SMALin pisteellä omalla ständillään sekä yleisöpäivinä 20.-22.1. Sustainability Square- ja Matkatieto Stage -lavojen ohjelmassa.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan pisteellämme, keskustelemaan kanssamme ajankohtaisista asioista ja kuuntelemaan puheenvuorojamme!


Mitä jokainen matkailija voi tehdä, jotta työ- tai lomamatkasta olisi enemmän hyötyä kuin haittaa?

Aika: 20.1.2023 13:30 – 14:00 & 21.1.2023 15:30 – 16:00
Paikka: Sustainability Square

Puhuja:
Mari Mero
, yhteyspäällikkö – Going Green Oy

Onko hiilijalanjäljen kompensointi vastaus kaikkiin pulmiin, tai voiko ympäristöhaittoja ja matkailutuloja edes asettaa vastakkain? Tule kuulemaan Mari Meron konkreettisia vinkkejä vastuulliseen matkailuun.


Konkretiaa vastuullisuustyöhön -paneelikeskustelu

Aika: 20.1.2023 13:30 – 14:30
Paikka: Matkatieto Stage

Alustaja:
Jarmo Ritalahti – Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Moderaattorit:
Timo Saranpää – Kon-Tiki Tour & Kiti Häkkinen – Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Panelistit:
Heidi Heinonen
– Going Green Oy, Annika Rusanen – Aurinkomatkat, Jari Jäppinen – Matkatoimisto Aventura, Henna Kokko – Scandic Hotel ja Marika Nöjd – Tallink Silja

Vastuullinen matkailu ja sen edistäminen on matkailutoimialan yhteinen asia. Suomalaisissa matkailuyrityksissä tehdään jo paljon konkreettisia tekoja, jotka edistävät toimialan kehitystä. Toimien ei kuitenkaan aina tarvitse olla suuria tai monimutkaisia, vaan ne voivat olla aivan arkisia valintoja.

Tässä seminaarissa kuulet lyhyen alustuksen aiheeseen, miksi konkreettisilla ja jokapäiväisillä teoilla on suuri merkitys. Alustuksen jälkeen käydään paneelikeskustelu, jossa matkailualan yritykset kertovat omista teoistaan vastuullisuuden edistämiseksi. Paneelissa kuullaan onnistumisista, haasteista ja tärkeimmistä opeista. Nyt siis kannattaa tulla ottamaan ideoita omaan toimintaan ja kuulemaan, miten vastuulliset valinnat ovat mahdollisia niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.


Tutustu Matkamessujen ohjelmaluetteloon kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä!