Suomen ensimmäiset Green Key -hotellit jatkavat vahvaa ympäristötyötään ja lisäksi Suomeen tulee neljä uutta Green Key -sertifioitua Sokos Hotellia. Green Key -sertifioidut hotellit työskentelevät päivittäin ympäristön hyvinvoinnin eteen tehostamalla energian- ja vedenkulutustaan, lajittelemalla ja kierrättämällä tehokkaasti sekä innostamalla henkilökunnan ja asiakkaat mukaan kasvattamaan ympäristötietoisuutta.

Green Key -sertifikaattinsa ovat uusineet kaikki Suomen kuusi Radisson Blu Hotellia sekä yhteensä kuusi Sokos Hotellia pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Vaasassa. Nämä hotellit olivat viime vuonna ensimmäiset Suomeen sertifioidut Green Key -hotellit. Tuomaristo on lisäksi myöntänyt Green Key -sertifikaatin neljälle uudelle Sokos Hotellille Porissa, Oulussa, Rovaniemellä ja Levillä.

“Vuosi sitten saimme Suomeen ensimmäiset 12 upeaa Green Key -hotellia. On ilo nähdä, että vuoden aikana Green Key -hotellien ympäristötyö, joka oli alkujaankin jo erittäin korkealla tasolla, on kasvanut sekä uusilla toimenpiteillä että näkyvyydellä asiakkaille. Uudet kohteet tarjoavat matkailijoille entistäkin laajemmat mahdollisuudet ympäristöystävällisiin valintoihin koko Suomessa, Helsingistä Itä-Suomeen ja Lappiin,” iloitsee Green Key -tuomariston puheenjohtaja Essi Aarnio-Linnanvuori.