Hotelli Haaga on tehnyt vahvaa ympäristötyötä jo vuosia ja pyrkii noudattaman ympäristöä säästävää linjaa kaikissa toiminnoissaan. Green Key -ohjelman kautta hotelli kasvattaa ympäristötyönsä näkyvyyttä asiakkaille ja sidosryhmille.

– Valitsimme Green Keyn sen kansainvälisen tunnettuuden vuoksi. Asiakaskuntamme on erittäin kansainvälistä ja sen vuoksi meille oli luontevaa hakea ympäristösertifikaattia, joka toimii maailmanlaajuisesti ja jonka asiakkaamme tunnistavat, kertoo hotellipäällikkö Osmo Suominen.

– On ilo saada Hotelli Haaga mukaan Green Key -ohjelmaan. Hotelli Haaga on erinomainen esimerkki siitä miten hotelli voi omalla toiminnallaan vaikuttaa. Heidän ympäristöpolitiikkansa linjaa hankinnoissa ensisijaisiksi valinnoiksi ympäristömerkityt ja ekologiset tuotteet. Lisäksi he painottavat kumppanivalinnoissaan ympäristötietoisia toimittajia ja palveluntarjoajia, jotka haluavat kehittää tehokkaita, ekologisia ratkaisuja. Näin he edistävät ympäristömyönteisyyttä koko toimintaympäristössään, kuvaa Green Key -ohjelmapäällikkö Marketta Viljasaari.

Hyvänä käytännön esimerkkinä ympäristöinnovaatioita edistävistä kumppanuuksista on Hotelli Haagan tiloissa toimiva kuntosali, Fit24 Haaga. Kuntosali Fit24 Haaga tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa tuotat itse vihreää energiaa ja autat vähentämään CO2-päästöjä Technogymin Artis -laitesarjan avulla.Fit24 Haaga tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa tuotat itse vihreää energiaa ja autat vähentämään CO2-päästöjä Technogymin Artis -laitesarjan avulla.tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa kuntoilija tuottaa itse energiaa ja auttaa näin vähentämään CO2-päästöjä. Kuntosalilaitteet kierrättävät kuntoilijan tuottaman energian laitteiden käyttöenergiaksi ja tarvittaessa ylimääräinen energia voidaan siirtää talteen.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja ja näyttää samalla, että ympäristöystävällisessä hotellissa myös lisäpalvelujen valinnassa voi painottaa ympäristöystävällisyyttä, kertoo hotellipäällikkö Osmo Suominen.

BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan Green Key -sertifikaatin vastaanottivat hotellipäällikkö Osmo Suominen ja hotellinjohtaja Päivi Laine.