Kiitos kaikille helmikuussa pidettyyn asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille

Vastauksia saimme yhteensä 29, joista suurin osa oli Green Key tai Green Activities -lähettiläiltä. Net Promoter Score -lukemaksi saimme hienon 9,6 eli miltei kaikki kyselyyn vastanneet suosittelisivat sertifikaattejamme.  

Saimme arvokkaita kehittämisehdotuksia omaan toimintaamme liittyen, ja osaa niistä olemme jo lähteneet viemään eteenpäin ennen kyselyä. Tulemme jatkossakin viestimään uudistuksistamme, Green Key tai Green Activities -lähettilään työtä helpottavista työkaluista ja muista parannuksista uutiskirjeen välityksellä, joten kannattaa varmistaa, että omat ja kollegoiden yhteystiedot ovat ajan tasalla. 

Mikäli kysely meni tällä kertaa sivu suun, avointa palautetta – niin risuja kuin ruusuja – voi toimittaa pitkin vuotta osoitteeseen if.ye1685258812kneer1685258812g@ofn1685258812i1685258812.

Jatkohakemuksen tekemiseen hyvä varata riittävästi aikaa 

Kriteeristöuudistuksen myötä kriteeristön sisältö on jonkin verran muuttunut, joten jatkohakemuksen tekemiseen voi vierähtää enemmän aikaa kuin edellisenä vuotena. Johdon tehtävä on varmistaa, että Green Key -lähettiläällä on riittävästi resursseja hakemuksen tekemiseen. Lähettilään apuna ovat jäsensivuilta löytyvät hakemuksen täyttöohjeet sekä kriteerikohtaiset ohjeet.  

Viestintämateriaalit korjattu – esikatseluominaisuus on nyt mahdollista  

Olemme korjanneet Green Key ja Green Activities -jäsensivuilla tarjottavien valmiiden viestintämateriaalien tiedostomuotoja niin, että esikatselussa ja lataamisessa havaitut ongelmat on saatu poistettua. Esikatselu ja lataus onnituvat nyt yhdellä klikkauksella nettiselaimesta riippumatta. Suosittelemme sertifioituja yrityksiä tutustumaan materiaaleihin, niitä voi hyödyntää vastuullisuusviestinnän tukena. 

Webinaaritallenteet nähtävillä koulutusosiossa

Järjestämiemme tilaisuuksien, kuten jätewebinaarin, hiilijalanjälkiwebinaarin ja inklusiivisuustyöpajan, tallenteet löytyvät jäsensivujen koulutus-osiosta. Kevään webinaarit ovat työn alla ja tiedotamme niistä lisää myöhemmin. Otamme vastaan myös toiveita webinaariaiheisiin liittyen. 

 


Going Green Oy järjestää Green Key ja Green Activities -yritysten edustajille suunnatun asiakastyytyväisyyskyselyn vuosittain. Kyselyn lisäksi palautetta ja ehdotuksia voi lähettää milloin vain sähköpostitse osoitteeseen if.ye1685258812kneer1685258812g@ofn1685258812i1685258812