Kohteet
Green Key -sertifioidut kohteet Suomessa ja muualla maailmalla

 

Green Key ja Green Activities sertifioidut kohteet

 

Green Key -sertifioidut hotellit, hostellit, leirintäalueet, mökkikylät ja muut majoituskohteet ovat sitoutuneet rakentamaan kanssamme kestävää matkailua. Green Key -sertifioitujen majoituskohteiden päivittäiseen ympäristö työhön kuuluvat mm. säästeliäs energian ja veden kulutus, jätteiden vähentäminen ja kierrätys, lähi-, kasvis- ja luomutuotteiden tarjoaminen, ympäristömerkittyjen pesu- ja puhdistusaineiden sekä paperien käyttö sekä asiakkaiden ekologisen liikkumisen ja luontomatkailun mahdollistaminen. Green Activities on Green Keyn pikkusisko ja ohjaa luontoyrittäjät huomioimaan kestävän kehityksen retkillään ja muussa työssään.

 

For english information about the sites please see Green Key International website.

Information about Green Key sites in Åland (in Swedish) by following this link.

 

 

GREEN KEY -SERTIFIOIDUT KOHTEET SUOMESSA:

(Green Activities kohteet sivun alaosassa Green Key -listan jälkeen)

 

ESPOO

 

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tapionaukio 3, 02100 Espoo

puh. 020 1234 626, www.sokoshotels.fi/fi/espoo/sokos-hotel-tapiola-garden, tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi

 

Tapiola Garden on tapiolalaisten oma olohuone, talo, jossa on kaikki hyvään hotelliin kuuluvat asiat. Illalliset syödään Grill It ! –ravintolassa, jonka puuhiiligrillissä valmistuu ruokaa ensiluokkaisista raaka-aineista. Saunat lämpenevät arki-iltaisin ja viikonloppuisin aamuin illoin. Pieni pulahdus saunaosaston uima-altaaseen saa veren kivasti kiertämään.

 

Radisson Blu Hotel Espoo

Otaranta 2, 02150 Espoo

Puh. +358 20 – 1234 705, http://www.radissonblu.fi/hotelli-espoo, sähköposti: info.espoo@radissonblu.com

 

Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone on Business Resort, jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta

 

GLO Hotel Sello

Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo

Puh. 010 3444 200, www.glohotels.fi, sello@glohotels.fi

 

GLO Hotel Sello on Espoossa sijaitseva, moderni ja toimiva hotelli, joka tarjoaa palveluitaan niin liikematkustajille, vapaa-ajan matkustajille että myös perheille. GLO Hotel Sellon huoneet ovat sisutettu miellyttävässä design hengessä ja osasta huoneita löytyy myös pieni keittiö. Hotelli sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien keskellä ja vieressä olevan kauppakeskuksen palvelutkin ovat vain muutaman askeleen päässä.

 

Hotelli Korpilampi

Korpilammentie 5, 02970 Espoo

Puh. 09-6138411, www.korpilampi.fi, myynti@korpilampi.fi

 

Hotelli Korpilampi sijaitsee kauniin lammen rannalla Espoossa. Hotellia ympäröivät metsät ja kalliot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa. Hotellissa on 155 viihtyisää uudistettua huonetta sekä 17 kokoustilaa. Monipuoliset ravintolat palvelevat niin kokousryhmiä kuin perhejuhlia.

Luonto on läsnä myös hotellissa: pohjoismaiset lämpimät sävyt yhdistettynä upeisiin luontokuviin luovat viihtyisää tunnelmaa. Osassa kokoustiloista ja hotellihuoneista on upea näkymä metsään tai Korpilammelle. Hotelli Korpilampi on savuton, ympäristöystävällinen kokoushotelli.

 

VIHTI

 

Hawkhill

Haukkamäentie 100, 03220Vihti

Puh. 040 024 0831,  www.hawkhill.fi, sähköposti: info@hawkhill.fi

 

Hawkhill on kolmen sisaruksen pyörittämä majoitusyritys vain 50 km päässä Helsingin keskustasta, kauniin metsälammen rannalla, aivan Nuuksion kansallispuiston polkujen läheisyydessä. Hawkhillin kuusi hirsihuvilaa ja -mökkiä ovat korkeatasoisia ja soveltuvat niin lomanviettäjille kuin yrityksille kokoustiloiksi.

 

HELSINKI

 

Radisson Blu Plaza Hotel

Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

Puh. +358 (0)20 1234 703, www.radissonblu.com/plazahotel-helsinki, sähköposti: info.plaza.helsinki@radissonblu.com

 

Nauti loistavista palveluista upeassa arvokiinteistössä Radisson Blu Plaza Hotellissa Helsingin ydinkeskustassa. Radisson Blu Plaza Hotel on runsaudensarvi, joka yllättää ja ylittää odotuksesi yhä uudestaan. Tavoitteena on sataprosenttinen asiakastyytyväisyys ja sen hotellin työntekijät myös takaavat!

 

Radisson Blu Royal

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki

Puh. +358 20 1234 701, www.radissonblu.com/royalhotel-helsinki, sähköposti: info.HELZH@RadissonBlu.com

 

Radisson Blu Royal on vuonna 1991 valmistunut kansainvälinen liikemies- ja kokoushotelli Helsingin ydinkeskustassa. Hotelli edustaa tyyliltään modernia Scandinaavista arkkitehtuuria ja sisutukseen ovat jättäneet jälkensä suomalaiset huippusuunnittelijat kuten Yrjö Kukkapuro ja Kaisa Blomstedt. Hotellissa 262 huonetta, jotka ovat jakautuneet kolmeen huoneluokkaan (standard huone, business huone ja sviitti .

 

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, 00180 HELSINKI

Puh. 020 1234707, www.radissonblu.fi/seasidehotelli-helsinki, sähköposti: info.seaside.helsinki@radissonblu.com

 

Ruoholahden kasvavalla liikealueella sijaitseva merenrantahotelli tarjoaa vierailleen näköalapaikan aitoon helsinkiläiseen elämänmenoon. Hotelli sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Helsingin ydinkeskustasta, keskellä urbaania satama- ja kulttuurimiljöötä, johon kuuluvat Jätkäsaari, Kaapelitehdas ja Länsisatama Tallinnan laivoineen. Muita nähtävyyksiä alueella ovat Hietalahden tori ja vanha kauppahalli sekä museot ja galleriat.

 

Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsinki

Albertinkatu 34, 00180 Helsinki

puh. +358 (0)20 1234 643, www.radissonblu.com/fi/aleksanteri-hotel-helsinki sähköposti: info.aleksanteri.helsinki@radissonblu.com

 

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on Helsingissä sijaitseva kodikas, yksilöllinen ja tyylikäs hotelli. Rakennus hengittää Punavuoren trendikästä tunnelmaa ja kätkee sisäänsä laadukkaita ja yllättäviä hotellihuoneita. Hotellin kiitelty palvelu on yksilöllistä ja lämmintä, kuin kotiin tulisi. Aleksanterin väki on paikalla juuri sinua varten. Tervetuloa!

 

Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki

Puh. 09 576 111, www.hotelkamp.fi, sähköposti: hotelkamp@hotelkamp.fi

 

Hotel Kämp henkii ajatonta eleganssia ja eurooppalaista glamouria. Helsingin ylellisimmän hotellin tilavissa ja kauniissa huoneissa nautit vierailustasi ja henkilökunnan korkeatasoisesta palvelusta, olit sitten työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä. Kämpin ravintolat ja baari tarjoavat sinulle sekä herkullisia paikallisia ruokia ja juomia, että aasialaisen keittiön antimia.

 

Klaus K Hotel

Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki

Puh. 020 770 4700, www.klauskhotel.com, sähköposti: rooms@klauskhotel.com

 

Klaus K on Suomen ensimmäinen lifestyle-hotelli Helsingin sydämessä. Klaus K:n mieleenpainuva design on syntynyt Kalevalan inspiroimana, ja hotellin kaikki 171 huonetta on suunniteltu Kalevalan tarinoiden vahvojen pääteemojen ja tunteiden ympärille. Klaus K:ssa on myös 30 ainutlaatuista Skyloft-huonetta jotka tarjoavat uniikin mahdollisuuden viettää aikaa Helsingin kattojen yllä.

 

GLO Hotelli Kluuvi

Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki

Puh. 010 3444 400, www.glohotels.fi, sähköposti: kluuvi@glohotels.fi

 

GLO Hotelli Helsinki Kluuvin trendikkäissä huoneissa on lämpimän kodikas tunnelma, runsas varustelutaso ja personaallinen palvelu. GLO Kluuvi Hotelli on Helsingin ydinkeskustassa ja sopivasti lähellä kaikkia tapahtumia. Oli kyse sitten business-tapaamisesta tai pitkästä viikonlopusta, löytyvät kaikki palvelut näppärästi hotellin vierestä.

 

GLO Hotel Art

Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki

Puh. 010 3444 100, www.glohotels.fi, sähköposti: art@glohotels.fi

 

GLO Hotelli Art tarjoaa erilaisen hotellikokemuksen trendikkäässä kaupunginosassa keskellä design-korttelia. Hotellin lumoava tunnelma ja modernit hotellihuoneet toivottavat viihtymään. Hotellin vastaanotto, ravintola, baari ja kokoustilat sijaitsevat tyylikkäässä Art Nouveau –linnarakennuksessa, ja suurin osa hotellin huoneista sijaitsee linna-rakennusta ympäröivissä uusimmassa rakennuksissa.

 

Original Sokos Hotel Albert

Albertinkatu 30, 00120 Helsinki

+358 20 1234 638, www.sokoshotel.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-albert, sähköposti: albert.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Albert on persoonallinen keskustahotelli Helsingin Albertinkadulla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Hotellin lämmin tunnelma saa sinut viihtymää kuin kotonasi. Ravintolamme Papa Albert tuo tuulahduksen Italiaa sydämellisesti suomalaiseen hotelliin. Albertiin on helppo ihastua olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Niinpä sanonta kuuluu ”kerran Albert, aina Albert”.

 

Original Sokos Hotel Helsinki

Kluuvikatu 8, 00100 Helsinki

puh. +358 20 1234 601, www.sokoshotels.fi, sähköposti: hotelhelsinki.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin sydämessä Kluuvin kävelykadulla. Rautatieasemalta on vain kahden minuutin kävelymatka hotellille. Parempaa sijaintia ei voisi odottaa: kaikki palvelut vieressä ja päänähtävyyksiin sekä kulkuvälineisiin muutama askel. Hotelli muuntuu ja yllättää vuodenaikojen, tapahtumien ja vieraidensa mukaan.

 

 

Original Sokos Hotel Presidentti

Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

puh. +358 20 1234 608, www.sokoshotels.fi, sähköposti: Presidentti.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Presidentti on tapahtumien talo Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä. Kulttuuririennot ja monipuoliset ostosmahdollisuudet alkavat melkein oveltamme. Presidentti sopii monenlaisiin tilanteisiin; pieniin ja isoihin juhliin, hotellilomiin, työ- ja kokousmatkoille sekä hengähdyksiin arjen äärellä. Hyvin nukuttuja öitä, kokouksia, herkuttelua ja hauskanpitoa.

 

Solo Sokos Hotel Torni – remontissa 2020

Yrjönkatu 26, 00100 Helsinki

puh. +358 20 1234 604, www.sokoshotels.fi, sähköposti: torni.helsinki@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko. Paikka, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona. Hotelli Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Jokainen Solo Sokos Hotel Tornin huone on oma maailmansa, jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: kaakeliuuneja, design-huonekaluja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulevat upeat näköalat Helsingin ylle. Ravintola Tornissa yhdistyvät herkulliset maut ja tilan visuaalisuus. Ateljee Bar, American Bar ja irlantilaishenkinen O’Malley’s pub ovat kaikki omaa tunnelmaansa huokuvia helsinkiläisten kohtaamispaikkoja. Tervetuloa persoonalliseen klassikkoon!

 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Asema-Aukio 2, 00100 Helsinki

puh. +358 20 1234 610, www.sokoshotels.fi, sähköposti: vaakuna.helsinki@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhina Vaakunan kulmilla alkaa. Vuoden 1952 Olympialaisiin valmistuneesta funkistyylisessä hotellissa koet urbaanin ja nostalgisen elämyksen. Tunnelmallinen Ravintola Loiste näköalaterasseineen palvelee sinua kaupungin katolla, 10. kerroksessa, aamiaisesta iltamyöhään. Nauti vaikkapa lasi kuohuvaa ja ihastele eteesi avautuvia komeita näkymiä kaupungin yli – arjesta irrotettuna. Sydämellisesti suomalainen hotelli toivottaa koko perheen tervetulleeksi sykkivään Vaakunaan!

 

Hotel Haaga Central Park

Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki

puh. +358 9 5807 877, www.hotelhaaga.fi, sähköposti: hotel@haaga.fi

 

Hotel Haaga Central Park on perustettu 1969. Rakennus on kokenut täysvaltaisen remontin ja uudistunut nykyaikaiseksi monipuolisten palvelujen hotelliksi. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Tarjolla on myös Day Spa -palveluita saman katon alla, missä toimii FIT24 kuntoklubi ja kauneushoitola. Savuton, ympäristöystävällinen kokoushotelli Helsingissä hyvien yhteyksien päässä!

 

Hotel Fabian

Fabianinkatu 7, 00130 Helsinki

+358 9 6128 2000, www.hotelfabian.fi, sähköposti: info@hotelfabian.fi

 

”Trip Advisor – traveller’s choice 2015” –voittaja, Hotel Fabian on suunnattu omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkailijalle. Hotelli sijaitsee rauhallisen kadun varrella kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellista löytyy 58 huonetta kolmesta huoneluokasta; Comfort, Style ja Lux, sekä baari ja viihtyisä sisäpiha. Erikoisuutena hotellissa on yhdeksän tilavaa minikeittiöllä varusteltua Lux-huonetta.

 

Hotel Haven

Unioninkatu 17, 00130 Helsinki

+358 9 681 930, www.hotelhaven.fi, sähköposti: info@hotelhaven.fi

 

Hotel Haven, Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen, tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotellin 77 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä.

 

Hotel Lilla Roberts

Pieni Robertinkatu 1-3, 00130 Helsinki

+358 9 689 9880, www.lillaroberts.com, sähköposti: sales@lillaroberts.fi

 

Elokuussa 2015 avautunut Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä Helsingin ydinkeskustassa. Entisen sähkölaitoksen ja poliisiaseman tiloihin remontoitu hotellikokonaisuus sisältää 130 huoneen lisäksi modernit neuvottelutilat ja viehättävän sisäpihan ulkoterassin. Makuelämyksistä vastaa pohjoismaiseen ruokaan keskittyvä Krog Roba, sekä cocktailbaari, Lilla E.

 

Hotelli Helka

Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki

Puh. +358 9 613 580, www.hotelhelka.com, sähköposti: hello@hotelhelka.com

 

Hotelli Helka on lämminhenkinen, värikäs ja vastuullinen yksityinen hotelli Helsingin Kampissa. Hotellin sisustus henkii suomalaista designia, ja myös kansainväliset asiakkaamme arvostavat kotimaisia tuotteita sekä käytännöllistä tyylikkyyttä. Helka tekee myös aina hyvää, sillä ohjaamme hotellitoiminnan tuotot omistajamme NNKY:n kautta kaikenikäisten naisten parhaaksi ympäri maailmaa.

 

Hotel St. George

Yrjönkatu 13, 00120 Helsinki

Puh. +358 9 4246 00 11, www.stgeorgehelsinki.com, sähköposti: reception@stgeorgehelsinki.com

Hotel St. George on uuden ajan luksushotelli – paikallisten, matkailijoiden, hyvinvoinnin sekä designin ja taiteen kohtaamispaikka. Sijaitsemme Vanhan kirkkopuiston laidalla Helsingin keskustassa. Kaikki 148 huonettamme ja viisi sviittiämme ovat yksilöllisiä. Olohuoneessamme Wintergardenissa voit tavata ystäviä lounaalla tai cocktaileilla. Kivijalassamme sijaitseva Ravintola Andrea on suomalais-turkkilaisen Mehmet Gürsin luomus, jossa pohjoismainen ja anatolialainen keittiö kohtaavat. St. George Bakery on leipomo ja baari, jossa voit nauttia jokaisena viikonpäivänä tuoreista leivonnaisista. St. George Caressa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin spassa ja kuntosalilla, voit hemmotella itseäsi hieronnoilla ja hoidolla.

 

Hotel Rantapuisto

Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Puh. +358 9 31911, www.rantapuisto.fi, sähköposti: reception@rantapuisto.fi

Hotel Rantapuisto sijaitsee Itämeren rannalla, Helsingin Vuosaaressa. Paviljonkityyppinen ja selkeälinjainen arkkitehtuuri ja ympäröivä metsäinen ja kallioinen luonto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Hotel Rantapuistossa voit yöpyä luonnon keskellä saaristolaismaisemassa, ja kuitenkin lähellä keskustaa.

 

Hotel Katajanokka

Merikasarminkatu 1 a, 00160 Helsinki

Puh. +358 9 686450, www.hotelkatajanokka.fi, sähköposti: reception@hotelkatajanokka.fi

Moderni lifestyle-hotelli, jossa kodikas tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus hurmaavat sinut historiallisessa vankilamiljöössä – vain kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta.

 

Natura Viva

Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

Puh. +358 10 292 4030, www.naturaviva.fi , sähköposti: info@naturaviva.fi

Natura Viva tarjoaa luontoelämyksiä yksityisasiakkaille ja ryhmille Vuosaaren saaristossa, Nuuksion Haukkalammella sekä Hotelli Korpilammella.  Voit vuokrata myös Nuuksion kansallispuiston kahta eräkämppää, Oravankoloa sekä Tikankoloa.

 

 

Original Sokos Hotel Tripla

Fredikanterassi 1, 00520 Helsinki

Puh. 020 1234 611, https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/original-sokos-hotel-tripla  , sähköposti:

tripla.helsinki@sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Meille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

 

VANTAA

 

Break Sokos Hotel Flamingo

Tasetie 8, 01510 VANTAA

Puh. 020-1234605, www.sokoshotels.fi, sähköposti: flamingo@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Flamingo Vantaalla on piristävä ja viihdyttävä tauko arkesi keskellä. Hotelli sijaitsee Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä ja lähellä lentokenttää. Tarjolla on monenlaisia taukoja kokous- tai työmatkasi oheen ja ihan kunnon kylpylälomaksi asti. Milloin sinä viimeksi minigolfasit hohtovaloissa, laskit hurjia vesiliukuja, otit kunnon hieronnan työpäivän jälkeen tai katsoit perheen kanssa 3D-leffan? Tervetuloa!

 

GLO Hotel Airport

Helsinki-Vantaan lentoasema Terminaali 2, 01530, Vantaa

Puh. 010 3444 600, www.glohotels.fi, sähköposti: airport@glohotels.fi

 

GLO Airport hotelli on ainoa hotelli, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokenttärakennuksessa, terminaali 2:ssa vain minuuttien päässä turvatarkastuksesta. Matkustit sitten aamulennolla tai odottelet jatkolentoa, on tämä lentokenttähotelli paras paikka rentoutua mukavassa ympäristössä lentoa odotellessa.

 

Original Sokos Hotel Vantaa

Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

puh. +358 20 1234 618, www.sokoshotel.fi/vantaa, sähköposti: hotelvantaa.vantaa@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vantaa on tuhannen tunnelman viihde- ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen viiden ravintolan kattava ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan. Hotellissa on useita hyvin varusteltuja kokoustiloja pienille ja suurille kokouksille sekä erilaisille juhlille.

 

 

HYVINKÄÄ

Original Sokos Hotel Vantaa

Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

puh. +358 20 1234 618, www.sokoshotel.fi/vantaa, sähköposti: hotelvantaa.vantaa@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vantaa on tuhannen tunnelman viihde- ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen viiden ravintolan kattava ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan. Hotellissa on useita hyvin varusteltuja kokoustiloja pienille ja suurille kokouksille sekä erilaisille juhlille.

Hotel Sveitsi

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

Puh. +358 19 45881, www.hotelsveitsi.fi, sähköposti: reception@hotelsveitsi.fi

 

Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomen elämyksellisintä matkailu- ja vapaa-ajanviettoaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville. Moderni kokous- ja elämyshotelli on täysin remontoitu vuonna 2017. Hotelli on vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja myös julkisilla liikennevälineillä helposti saavutettavissa pääradan varrella.

 

SALO

 

Original Sokos Hotel Rikala

Asemakatu 15, 24100 Salo

Puh. +358 2 7744 100, www.sokoshotels.fi, sähköposti: reception.rikala@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Rikala sijaitsee Salon ydinkeskustassa, joen rannalla, torin kuhinan kupeessa ja ostoskadun varrella. Uniikki hotellinravintola Rikala Bar&Grill loihtii sinulle maisteltavaksi lähialueen parhaista raaka-aineista koostuvan  ruokalistan Ruokaa Läheltä!

 

TURKU

 

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Linnankatu 32, 20100 Turku

Puh. +358(0)201234 710, www.Radissonblu.com/hotel-turku, sähköposti: info.turku@radissonblu.com

 

Radisson Blu Marina Palace sijaitsee Turun ydinkeskustassa Aurajoen rannalla. Hotelli avattiin keväällä 2006 täydellisen uudistuksen jälkeen. Se edustaa 1970-luvun arkkitehtuuria yhdistettynä yksinkertaiseen suomalaiseen muotokieleen ja barokin runsauteen. Hotellissa on yhteensä 184 huonetta ja monipuoliset kokoustilat.

 

Original Sokos Hotel Wiklund

Eerikinkatu 11, 20100 Turku

Puh. +358 2 336 4110, www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-city-bors , sähköposti: hamburgerbors.turku@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Wiklund on täysin uudenlainen hotellielämys. Sijainti Turun parhaalla paikalla kauppatorin laidalla tarjoaa kokonaisvaltaisen kaupunkiloman. Saman katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot, luovat ja innostavat kokoustilat sekä ostosmahdollisuudet.

Original Sokos Hotel Wiklund tarjoaa aitoja turkulaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla. Wiklund on kuin tehty sinulle, omaa rauhaa arvostavalle työmatkustajalle, itsenäiselle elämästä nauttivalle citysinkulle, festareita kiertäville kaveriporukoille ja omatoimista lomaa viettäville lapsiperheille.

 

 

NAANTALI

 

Herrankukkaro

Luotojentie 245, 21140 NAANTALI

Puh. +358 2 515 3300, www.herrankukkaro.fi, sähköposti: myyntipalvelu@herrankukkaro.fi

 

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Kymmenet erilaiset kokoustilat, persoonallinen mökkimajoitus meren rannalla sekä maailman suurin maasavusauna lämminvesialtaineen tarjoavat taatusti toisenlaisen ympäristön kokous- ja virkistyspäivään.

 

 

PARAINEN

 

Solliden Camping

Aurinkoranta 7, 21600 Parainen

Puh. +358 40 540 9884, www.solliden.fi, sähköposti: info@solliden.fi

 

Solliden on rauhallinen leirintäalue Paraisilla, meren rannalla, keskellä luontoa ja lähellä palveluita. Alueella on 17 eritasoista mökkiä sekä leirintäalue. Alueelta löytyy myös hiekkaranta, keittokatos, jossa ruoanlaitto- ja tiskausmahdollisuus, siistit wc- ja suihkutilat sekä kaksi grillipaikkaa. Lapsille löytyy pieni leikkipaikka, ja rannassa on tilaussauna. Vastaanoton yhteydessä on kahvila, josta saa sekä makeita että suolaisia herkkuja.

 

LAHTI

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti

Puh. +358 20 1234 655, www.sokoshotels.fi/fi/lahti , sähköposti: seurahuone.lahti@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella on 147 savutonta ja huonekohtaisesti jäähdyttävällä ilmastoinnilla varustettua huonetta, jotka otettiin käyttöön hotellin täysremontin jälkeen toukokuussa 2013. Seurahuone valittiin World Luxury Hotel Award -gaalassa vuoden 2015 Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi. Tervetuloa viettämään unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä uniikista miljööstä nautiskellen.

 

KOUVOLA

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola

Puh. +358 20 1234 651, www.sokoshotels.fi, sähköposti reception.kouvola@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on vehreiden puistoalueiden ympäröimä monipuolinen ja kodikas hotelli Kouvolan keskustan kyljessä. Fransmanni ja Aula ravintoloissa vieraita hemmotellaan myös lähituottajien tarjoamilla herkuilla. Viihtyisät kokous- ja saunatilat ovat käytössä niin majoittuville vieraille kuin päiväkävijöillekin.

 

 

PORVOO

 

Hotel Haikon Kartano & Spa

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Puh. +358 19 57601, www.haikko.fi, sähköposti: hotelli.haikko@haikko.fi

 

 

Haikon Kartano on monipuolinen ja laadukas hotelli, kylpylä ja kongressikeskus. Kartanon historialliset puitteet ja kauniisti hoidettu puisto lampineen luovat Haikolle ainutlaatuiset puitteet erilaisten juhlien ja yritystilaisuuksien viettoon. Olemme olleet edelläkävijöitä ekologisten ratkaisujen käyttöönotossa niin lämmityksen, jäähdytyksen kuin sähköntoimittajan suhteen.

 

 

KOTKA

 

Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

Keskuskatu 21, 48100 Kotka

Puh. +358 10 7821 001, www.sokoshotels.fi, sähköposti kotka.seurahuone@sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voit aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella. Ylimmän kerroksen huoneista saatat jopa nähdä pilkahduksen merimaisemasta.

 

LAPPEENRANTA

 

Original Sokos Hotel Lappee

Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Puh. +358 10 762 1000 www.sokoshotels.fi/fi/lappeenranta sähköposti: lappee.lappeenranta@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan ytimessä ja on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Trattoria Casassa nautit italian keittiön parhaita makuja, Soul Bar&Piano sammuttaa janon ja Coffee House IsoKristiina tarjoaa  kahvinautintoja. Viihtyisät saunatilat, uima-allasalue ja kuntosali tarjoavat pientä arjen luksusta. Kokous- ja juhlatilat muotoutuvat moneen käyttöön.

 

 

HÄMEENLINNA

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Possentie 7, 13200 Hämeenlinna

Puh. +358201234636, www.sokoshotels.fi/fi/hameenlinna, sähköposti: vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna on originaali ja alkuperäinen Sokos Hotelli – päivitetyllä, paikallisella otteella maustetulla tuote- ja palveluvalikoimalla. Vaakunalla on 123 savutonta, vuonna 2014 täysin uudistettua huonetta, joista 39 on varustettu huonekohtaisella jäähdytyksellä sekä järvimaisemalla. Hämeen keskiaikaisesta linnasta vaikutteita saanut Vaakuna istuu kauniisti maisemaan upean Vanajaveden rannalle, ja toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi!

 

TAMPERE

 

Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Satakunnankatu 13, 33100 Tampere

Puh. 020 1234 632, www.radissonblu.com/en/hotel-tampere, sähköposti info.tampere@radissonblu.com

 

Vuonna 1929 rakennettu Grand Hotel Tammer on keskeinen osa Tampereen ja Suomen historiaa, ja se on toiminut suomalaisen kirjallisuuden ja elokuvan sekä lukuisten juhlien näyttämönä. Hotelli tarjoaakin asiakkailleen rikkaiden tarinoidensa kautta todellisen grand-elämyksen kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä sekä ainutlaatuisen näyttämön elämän suuriin ja pieniin hetkiin.

 

Original Sokos Hotel Villa

Sumeliuksenkatu 14, 33100 Tampere

Puh. 020 1234 633, www.sokoshotels.fi, sähköposti: villa.tampere@sokoshotels.fi

 

Tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Yksilölliset huoneet vanhan viljamakasiinin tiloissa.Pieniä elämänmakuisia nautintoja: tarjolla itse leivottuja voisilmäpullia ja täytettyjä voileipiä. Design ja kädentaito läsnä kaikkialla: palkitut Kola-tuolit, Eams-klassikkokeinutuolit, mummojen käsintehdyt torkkuhuovat.

 

Original Sokos Hotel Ilves

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

puh. +358 20 1234 631, www.sokoshotels.fi, sähköposti: ilves.tampere@sokoshotels.fi

 

Täyden palvelun kohtaamispaikka: laadukas hotelli, viisi erilaista ravintolaa, monipuoliset kokous- ja juhlatilat, iso, vasta uusittu spa-osasto saunoineen, legendaarinen yökerho sekä iso ostoskeskus elokuvateattereineen samassa rakennuksessa.

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

puh. +358 20 1234634, www.sokoshotels.fi, sähköposti: torni.tampere@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Syksyllä 2014 avattu hotelli on 88-metrinen kunnianosoitus Tampereen vivahteikkaalle historialle ja kaupungin legendoille. Moderni hotellitorni ja siihen yhdistyvät 140 vuotta vanhat veturitallit luovat elävän ja poikkeuksellisen ympäristön kokea Tampereen kiehtova tarina ja ilmiöt Manserockin ikoneista urheilun sankareihin.

 

SEINÄJOKI

 

Original Sokos Hotel Lakeus 

Torikatu 2, 60100 Seinäjoki

+358 10 7648000, www.sokoshotels.fi, sähköposti: lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi

 

Tarjoamme Original Sokos Hotel Lakeudessa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta, ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

 

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki

Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki

+358 10 7647000, www.sokoshotels.fi, sähköposti: vaakuna.seinajoki@sokoshotels.fi

 

Tarjoamme Original Sokos Hotel Vaakunassa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta, ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

 

 

PORI

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Pori

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Pori

+358 29 004 2001, www.sokoshotels.fi, sähköposti: reception.pori@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on palveluiltaan monipuolinen keskustahotelli värikkään Porin torin laidalla. Hotellissa on 3 saunaa ja 4 tunnelmaltaan erilaista ravintolaa sekä Easy Fit kuntoilukeskus. Viihtyisät kokoustilat palvelevat jopa 350 asiakasta.

 

Yyteri

Yyterinsantojentie, 28440 Pori

Puh. 02-621 7900, sähköposti: info@visitpori.fi, kotisivut: www.visityyteri.fi 

 

Yyterin uimaranta kuuluu kansainvälisesti arvostettuun Natura- ja luonnonsuojelualueeseen. Yyterin uimarantaan sisältyy maa-alueina Porin kaupungin omistama uimaranta-alue, kaksi wc-rakennusta, uimarannan kulkureitit (lankongit), portaat ranta-alueelle, uimarannan sisääntuloalue grillipaikan ja pysäköintialueen kanssa. Yhteensä virkistysaluetta on noin 39 hehtaaria. Yyteri on avoinna vuoden jokaisena päivänä.

 

RAUMA

 

Hotel Raumanlinna

Valtakatu 5, 26100 Rauma 

+358 2 83221, www.raumanlinna.fi, sähköposti: raumanlinna@raumanlinna.fi 

 

1933 Suojeluskuntataloksi rakennettu Raumanlinna sijaitsee Rauman ydinkeskustassa, aivan Unescon maailmanperintökohde Vanhan Rauman tuntumassa. Hotel Raumanlinnan funkkistyylinen rakennus on peruskorjattu 2000-luvulla. Yleiset tilat ja hotellihuoneet vastaavat tämän päivän majoittujien vaatimuksia.  

 

JYVÄSKYLÄ

 

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä

Puh. +358 20 1234 645, www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki

sähköposti: paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi

 

Solo Sokos Hotel Paviljonki on Jyväskylään vuonna 2012 avattu moderni hotelli, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustan palveluista. Paviljongissa koet asiakaspalvelun täysin uuden tason; ylitämme odotuksesi kerta toisensa jälkeen! Hotellin väki haluaakin taata ainutlaatuisen hotellikokemuksen niin palvelun, huoneiden kuin makuelämystenkin suhteen.

 

Original Sokos Hotel Alexandra

Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä

Puh. +358 20 1234 642, www.sokoshotels.fi, sähköposti: alexandra.jyvaskyla@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Alexandra on kokousvieraiden ja lapsiperheiden suosima monipuolinen ja lämminhenkinen hotelli Jyväskylän keskustassa. Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Hotellin viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta.

 

Alexandra palvelee Jyväskylän ydinkeskustassa Hannikaisenkadulla, liki Matkakeskusta vastapäätä. Muutaman minuutin kävelymatka katettua käytävää pitkin johtaa maankuuluun messu- ja kongressikeskukseen, Jyväskylän Paviljonkiin. Yhtä lähellä ovat Jyväskylän keskustan shoppailupaikat ja kulttuurielämykset.

 

ORAVASAARI (TOIVAKKA)

 

Nukula Oy

Piililäntie 71, 41630 Oravasaari

Puh. +358 40 7038 136, www.nukula.fi, sähköposti: hannele.levavaara@nukula.fi

Nukula on hyvinvointi- ja majoituspalveluja tarjoava perheyritys Päijänteen rannalla kaupungin ja liikenteen hälyn tavoittamattomissa. Hellimme asiakasta hyvällä kotiruualla ja pehmeillä saunan löylyillä. Meillä on hiljaisuutta, tilaa, villiä metsää, upea järvi ja maailman puhtain ilma. Hoidamme tilojamme sekä ympäristöämme rakkaudella ja vastuullisesti.

 

MIKKELI

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Porrassalmenkatu 9, 50100 Mikkeli

Puh. +358 29 123 9601, www.sokoshotels.fi, sähköposti: vaakuna.mikkeli@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, Etelä-Savon sydämessä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi nauttimaan palveluista – mukavista huoneista, ravintoloista ja upeasta saunaosastosta, jonka ikkunoista avautuu näkymä yli Mikkelin.

 

Kaidan Kiho Villas & Tuukkalan Tila B&B

Mäntyharjuntie 61, 52300 Mikkeli

Puh. +358 45 634 9299 ja +358 50 527 8814 , www.kaidankiho.com tai www.tuukkalantila.com, sähköposti: info@kaidankiho.com tai info@tuukkalantila.com

 

Kaidan Kiho -huvilat sekä Tuukkalan tila B&B ovat yhden omistajapariskunnan pyörittämä maatilamajoitusyritys Etelä-Savossa.
Kaikilla Kaidan Kihon huviloilla on oma ranta ja ne sijaitsevat keskellä rauhallista luontoa. Lisäpalveluina mm. erilaisia saunoja ja ulkopalju. Kaikenikäiset lomailijat ja pienet kokousryhmät ovat tervetulleita nauttimaan palveluistamme!
Tuukkalan tila on 300 vuotta vanha sukutila. Maatilalla pääsee majoittumaan sekä perinteisiin hirsiaittoihin että nykyaikaisempiin huoneisiin.

 

Kenkävero

Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

Puh. +358 440 162 270, www.kenkavero.fi, sähköposti: myyntipalvelu@kenkavero.fi

 

Kenkäveron pappilamiljöö on monipuolinen, ympäri vuoden kävijöitä palveleva matkailukohde Mikkelissä, 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Vuodesta 1990 asti matkailukäytössä olleen pappilan nykyinen päärakennus on rakennettu vuonna 1869. Kaikkiaan Kenkäveron historia ulottuu yli 550 vuoden taa. Kenkäveron päärakennuksessa toimii päivittäin avoinna oleva herkullisia lähiruokatuotteita tarjoava ravintola ja kahvila. Ympäri vuoden palvelevat myös pihapiiristä löytyvä myymälä sekä leipomo, jossa leivotaan leivonnaiset niin ravintolan käyttöön kuin myyntiin.

 

SAVONLINNA

 

Lossiranta Lodge

Olavinkatu 8, 57130 Savonlinna

+358 44 511 2323, www.lossiranta.net, sähköposti: info@lossiranta.net

 

Lossiranta Lodge on hurmaava pienhotelli Olavinlinnaa vastapäätä Saimaan rannalla. Lossiranta Lodge on kunnostettu majataloksi entisestä huoltorakennuksesta vuonna 2002. Lossiranta sijaitsee Savonlinnan vanhan kaupungin sydämessä keskustan tuntumassa ja palvelee sinua ympäri vuoden.

 

Original Sokos Hotel Seurahuone

Kauppatori 4-6, 57130 Savonlinna

+358 29 123 9602, www.sokoshotels.fi, sähköposti: seurahuone.savonlinna@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Savonlinnan sydämessä, kauppatorin ja matkustajasataman kulmauksessa.
Ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät tervetulleiksi nauttimaan palveluista – mukavista huoneista, joista useimmista upea järvinäköala, ravintoloista ja saunaosastoista, joista myös upeat näkymät siniselle Saimaalle. Savonlinna, Etelä-Savon järvialueen helmi, tunnetaan Olavinlinnasta, Ooperajuhlista, Norpan kotipaikasta, lörtsyistä, maukkaista muikuista ja Saimaan ainutlaatuisen kauniista maisemista.

 

Spahotel Casino

Kylpylaitoksentie 7, 57130 Savonlinna

Puh. +358 15 73950, www.spahotelcasino.fi, sähköposti: reception@spahotelcasino.fi

 

Spahotel Casino sijaitsee omalla saarella, Kasinosaarella, Savonlinnan keskustassa Saimaan rannalla.

 

PUNKAHARJU

 

Kruunupuisto

Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju

Puh. 020 763 9130, www.kruunupuisto.fi, sähköposti: myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

 

Historiallinen Kruunupuisto tarjoaa hotelli sekä kuntoutuspalveluja kauniin luonnon keskellä Punkaharjulla, Saimaan rannalla.

 

 

VARKAUS

Hotel Oscar

Kauppatori 4, 78250 Varkaus

Puh. +358 17 579 011, www.hoteloscar.fi, sähköposti: hotel@hoteloscar.fi

 

Hotel Oscar sijaitsee Varkaudessa keskellä Itä-Suomen vesistöä ja kauniin luonnon ympäröimänä. Vaikka hotelli sijaitseekin kaupungin keskustassa, silti vain kävelymatkan päässä on useita luontokohteita. Hotellissa voit nauttia myös paikallista kaviaaria!

 

KUOPIO

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Puh. +358 10 762 9500, www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi, sähköposti: sales.kuopio@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla. Myös hotellin ravintolat tarjoavat menoa moneen makuun. Kuopio tunnetaan Puijon tornista, kauppatorista ja kuvankauniista Kallavedestä ja tarjoaa matkailuelämyksiä vuodenajasta riippumatta.

 

 

TAHKOVUORI

 

Break Sokos Hotel Tahkovuori

Sääskiniementie 560, 73310 Tahkovuori

Puh. +358 10 7629 550, www.sokoshotels.fi, sähköposti: reception.tahkovuori@sokoshotels.fi

 

Tahko – Kaikkea paitsi tylsää! Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee aivan Tahkon vapaa-ajankeskuksen ydinalueella monipuolisten palvelujen läheisyydessä. 120 hotellihuoneen vaihtoehtona on Golfhuviloita sekä Pikku-Tahko huoneistoja. Hotellin yhteydessä on á la Carte ravintola Hillside, Warsteiner -aulabaari, Pizza Breikki ja MiniHesburger sekä saunaosasto, jossa on pieni kuntosali sekä uima-allas. Käytössä on myös seitsemän kokoustilaa, joista Yläsali soveltuu hyvin myös yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

 

Alueella harrastusmahdollisuuksia on runsaasti, mm. kaksi golfkenttää ja maastopyöräilyreitit tuovat päivään iloa. Suosittelemme myös testaamaan SUP-lautailua ja melontaa.  Hotellin majoittujien käyttöön on lainattavissa frisbeegolf -kiekkoja sekä Fat Bike -pyöriä. Lähiliikuntapuistossa on tekemistä koko perheelle ja Tahko Spassa on  mm. kylpylä ja keilahalli. Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteettaja on tarjolla ympäri vuoden.

 

JOENSUU

 

Original Sokos Hotel Vaakuna

Torikatu 20, 80100 Joensuu

Puh. +358 107 823 100, www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna, sähköposti: vaakuna.joensuu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan Joensuun sydämessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Saman katon alla riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko saman katon alta tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa.

 

Original Sokos Hotel Kimmel

Itäranta, 80100 Joensuu

Puh. +358 20 1234 663, www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-kimmel, sähköposti: kimmel.joensuu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Hotellimme sijaitsee kauniissa Sirkkalapuistossa, Pielisjoen rannalla. Meiltä ei ole pitkä matka keskustaan, vain muutaman minuutin kävelymatka ja polkupyöriä on vuokrattavana hotellistamme. Hotellimme henkilökunta kertoo mielellään kaupungin tapahtumista sekä neuvoo mihin kannattaa tutustua kaupungissa.Bussi- ja juna-asemat ovat aivan hotellimme vieressä, kadun toisella puolella.

 

KOLI

 

Break Sokos Hotel Koli

Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli

Puh. +358 20 1234 662, www.sokoshotels.fi/fi/koli, sähköposti: sales.koli@sokoshotels.fi

 

Kun arkesi huutaa irtiottoa, energiasykäystä, aikaa itselle tai perheelle, ota suunnaksi Koli. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Tunnet olosi rentoutuneemmaksi jo pelkästään maisemia ihailemalla.

 

NURMES

 

Break Sokos Hotel Bomba

Tuulentie 10, 75550 Nurmes

Puh. +358 10 7830 450,  www.sokoshotels.fi, sähköposti: bomba.vastaanotto@sok.fi

 

Break Sokos Hotel Bomba on upealla paikalla Pielisen rannalla sijaitseva kylpylähotelli. Alueemme koostuu uudistuneesta kylpylähotellista sekä Bomban karjalaiskylän kokonaisuudesta.

 

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Oy

Lomatie 12, 75500 Nurmes

Puh. +358 40 1045960, www.hyvarila.fi, sähköposti: hyvarila@nurmes.fi

 

Hyvärilä on kuin pieni kylä luonnon keskellä. Siellä riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijainti on Pohjois-Karjalassa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille.

 

RAUTAVAARA

 

Nuorisokeskus Metsäkartano

Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara

Puh. 358 40 839 6353, www.metsakartano.com, sähköposti: myynti@metsakartano.com

 

Metsäkartano on Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiö sr:n omistama ja ylläpitämä, opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä luonnonläheinen nuoriso- ja luontomatkailukeskus. Palveluihin kuuluvat monipuoliset ja laadukkaat ohjelma-, majoitus- ja ravitsemuspalvelut.

 

IISALMI

 

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Savonkatu 18, 74100 Iisalmi

Puh. +358 10 7856 100, www.sokoshotels.fi, sähköposti: sales.iisalmi@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Koljonvirta on lämminhenkinen hotelli aivan Iisalmen keskustassa, Ylä-Savon sydämessä. Saman katon alta löydät 104 viihtyisää huonetta, viisi erilaista ravintolaa ja kolme kokoustilaa. Tilat soveltuvat erinomaisesti sekä juhla- ja yksityistilaisuuksiin että kokous -ja ryhmäruokailuihin.

Iisalmen kulttuurikeskus, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä, tarjoaa erilaisia kulttuurielämyksiä, konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Iisalmessa on myös erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, mm. Paloisvuoren ulkoilualue ja useita sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja.

 

VUOKATTI

 

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

Puh. +358 10 783 100, www.sokoshotels.fi, sähköposti: hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Vuokatissa viihtyy kesät talvet, kun ympärillä on Kainuun huikea luonto ja monipuolinen palvelutarjonta. Majoituksen lisäksi hotellista löytyy monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut. Alueella on tarjolla laaja valikoima mielenkiintoisia sisä- ja ulkoaktiviteetteja ympäri vuoden.

 

KAJAANI

 

Original Sokos Hotel Valjus

Kauppakatu 2087100 Kajaani

Puh. 010 783 2000, www.sokoshotels.fi/kajaani, valjus.kajaani@sokoshotels.fi

 

Jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina.

 

KOKKOLA

 

Original Sokos Hotel Kaarle

Kauppatori 4, 67100 Kokkola

Puh. +358 20 780 8905, www.sokoshotels.fi/fi/kokkola, sähköposti: kaarle.kokkola@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa hyvän vuoteen ja yksityisyyden lisäksi korkeatasoisia kokoustiloja sekä  erinomaista ruokaa aamiaisesta pitkälle iltaan. Ota allesi Kaarlen Poni-pyörä ja tutustu sillä Kokkolaan, ja vanhaan kaupunkiin Neristaniin. Kokkolan kulttuurielämän on uskomattoman vilkasta ja monipuolista.

 

Nuorisokeskus Villa Elba

Sannanrannantie 60, 67400 Kokkola

Puh. +358 6 831 3400, www.villaelba.fi, sähköposti: elba@kokkola.fi

 

Villa Elba on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema ja valvoma kansainvälinen nuorisokeskus, joka
sijaitsee viiden kilometrin päässä Kokkolan kaupungin keskustasta. Tarjolla on TYHY-ohjelmia, ravintolapalveluita ja majoitusta merellisessä ympäristössä. Elba on myös suosittu kokous- ja juhlapaikka. Tilat ovat  ihanteelliset leirikoulujen pitämiseen ja Villa Elba järjestääkin vuosittain useita kansainvälisiäkin nuorisoleirejä.

 

VAASA

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 18, 65100 Vaasa

Puh. 020 1234 619, https://www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa, sähköposti: royal.vaasa@sokoshotels.fi

 

Vaasan keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Royal Vaasa tuo vieraat lähelle upeaa Pohjanlahtea ja lukuisia nähtävyyksiä. Merenkurkun saaristoa pääsee kätevästi tutkimaan majoittumalla Royal Vaasaan. Merenkurkun saaristo ja Ruotsin puoleinen Korkea Rannikko ovat UNESCOn maailmanperintökohteita.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Rewell Center 101, 65100 Vaasa

Puh. +358 20 1234671, www.sokoshotels.fi/fi/vaasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa sähköposti vaakuna.vaasa@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on tasokas ja viihtyisä hotelli Vaasan sydämessä. Hotellin sijainti keskellä kaupunkia tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet. Idyllinen merimaisema avautuu vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Myös hotelli huokuu saariston tunnelmaa ja kertoo sinulle tarinaa Maailmanperintöalueelta.

 

OULU

 

Nallikarin Lomakylä

Leiritie 10, 90510 Oulu

Puh. +358 44 703 1327, www.nallikari.fi, sähköposti: reception@nallikari.fi

 

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Perämeren, ja kenties koko Suomen, kaunein hiekkaranta Nallikari komeilee aivan Lomakylän vieressä.

 

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: 24 tasokasta villaa, 28 lomamökkiä sekä matkailuajoneuvoalue. Kesällä matkaajien käytössä on myös uusia kesämökkejä ja iso teltta-alue. Alueella on myös nykyaikaiset huoltorakennukset, sauna- ja kokoustilat sekä kahvila.

 

 

Break Sokos Hotel Eden, Oulu

Holstinsalmentie 29, 90510 Oulu

Puh. +358 8 8842 000, https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-eden, sähköposti: sales.eden@sok.fi

 

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla, pitkän uimarannan vieressä. Tarjolla on majoituksen lisäksi ravintola- ja hyvinvointipalveluita, mutta myös lukuisia harrastusmahdollisuuksia esim. Edenin sauna- ja allasosastot sekä EasyFit-liikuntakeskus.

 

Original Sokos Hotel Arina

Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu

Puh. +358 8 3123 111, http://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina , sähköposti: sales.oulu@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Arina on kodikas ja viihtyisä hotelli Oulun keskustan sydämessä Rotuaarilla. Meillä on 260 huonetta ja makuelämyksiä tarjoaa Amarillo, Fransmanni ja Coffee House.

Tervetulua Pakkahuoneenkavulle Ouluun! Kylläpä me ollaan teitä jo ootettu!

 

ROVANIEMI

 

Arctic TreeHouse Hotel

Tarvantie 3, 96930 Napapiiri

Puh. +358 50 5176 909, https://arctictreehousehotel.com, sähköposti: info@arctictreehousehotel.com

 

Arctic TreeHouse Hotel on ainutlaatuinen yhdistelmä ylellistä mukavuutta arktisen luonnon keskellä, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua.  Majoitustilojen huolella suunnitellun, pesämäisen kodikkuuden vastapainona jokaisesta huoneesta avautuu huikea näkymä metsään ja pohjoiselle taivaalle. Revontulia ja keskiyön aurinkoa voi ihailla suoraan omasta sängystä.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Koskikatu 4, 96100 Rovaniemi

Puh. +358 20 1234 695, www.sokoshotels.fi, sähköposti: vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi on kansainvälinen ja lappilaisen vieraanvarainen hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee aivan Kemijoen tuntumassa ja keskustan ostosmahdollisuudet ovat vain kivenheiton päässä hotellista.

 

LEVI

 

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5, 99130 Levi

Puh. +358 16 3215 500, www.sokoshotels.fi/fi/levi, sähköposti: sales.levi@sokoshotels.fi

 

Break Sokos Hotel Levi sijaitsee Tunturi-Lapin maisemissa, 170 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Hotelli tarjoaa huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa sekä leppoisat löylyt joka ilta. Elämyksiä ja makunautintoja tarjoilevat ravintola Kiisa sekä Coffee House & Bar.

 

KUUSAMO

 

Adventure Apes Lodge

Rovaniementie 227e, 93800 Kuusamo
Puh. +358 40 770 9874, www.adventureapes.fi, sähköposti: heidi@adventureapes.fi

 

Seikkailuapinoiden Majatalo sijaitsee pienessä Vasaraperän kylässä Kuusamon kauniilla maaseudulla järvien, metsien ja niittyjen ympäröimänä. Vanhaan kyläkouluun kauniisti remontoidussa majatalossa on kuusi makuuhuonetta, joissa majoittuu yhteensä 27 asiakasta.

 

POSIO

 

Hotelli Kirikeskus

Kirinrinteentie 1, 97900 Posio

Puh. +358 40 8367217, www.kirikeskus.fi, sähköposti: info@kirikeskus.fi

 

Hotelli Kirikeskus sijaitsee Posiolla puhdasvetisen Kirintöjärven rannalla Kirin laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Hotellin yhteydessä on 80 hengen auditorio sekä Arktisen Keramiikkakeskuksen keramiikkastudio ja galleria. Ulkoilu- ja retkeilyreitistöjä löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä.

 

Lomakeskus Himmerki

Himmerki 8, 97900 Posio

Puh. +358 440 352 602, www.himmerki.com, sähköposti: info@himmerki.com

 

Lomakeskus Himmerki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Kitkajärven, jota sanotaan Euroopan suurimmaksi lähteeksi, rannalla. Tarjoamme ympärivuotisesti eritasoista mökkimajoitusta sviitistä leirintämökkeihin. Lomakeskus Himmerki on avoinna ympäri vuoden joka päivä.

 

Naali Lodge

Saarisiulantie 16, 97900 Posio
Puh.+358 44 985 8811, +358 44 974 9691, www.naalilodge.com, sähköposti: contact@naalilodge.com

 

Naali Lodge tarjoaa majoitusta ja monitoimintaisia ​​vierailuja Lapin luonnossa ympäri vuoden. Naali Lodge sijaitsee seitsemän hehtaarin kokoisella havumetsäalueella 1,2km pitkän yksityistien päässä lähellä Korouoman alkua.

 

Pentik-mäki

Maaninkavaarantie 3, 97900 Posio
Puh. +358 40 349 6440, www.pentik.com, sähköposti: posio@pentik.com

 

Pentik-mäki on kulttuurintäyteinen matkailukohde Posiolla. Mäellä valmistetaan Pentikin keramiikka-astiat, taide-esineet ja kynttilät. Lasikäytävillä toisiinsa yhdistetyt rakennukset muodostavat 2500 neliömetrin suuruisen yhtenäisen kokonaisuuden tehtaanmyymälöineen, museoineen, näyttelyineen ja kahvioineen. Pentik-mäellä on 80-paikkainen kahvila, jossa on tarjolla niin makeita pullia ja leivoksia kuin pientä suolaistakin.

 

Ravintola Tapio

Saarisiulantie 16, 97900 Posio

Puh. +358 44 243 1631, tapio.restaurant, sähköposti: info@restauranttapio.com

 

Ravintola Tapiota pyörittää nuori ja intohimoinen englantilaisposiolainen pariskunta. Tapio on itsenäinen ravintola joka sijoittuu Naali Lodgen alueelle Lapin metsiin. Ravintola tarjoaa modernia ja rustiikkista ruokaa, alkuviinejä ja suomalaisia oluita keskittyen luontoon. Tavoitteena on hankkia vastuullisesti paikallisia ja villejä raaka-aineita, pitäen mielessä perinteiset suomalaiset arvot ja kulttuurin.

 

Ylitalon poromatkailu

Alajärventie 12, Mourujärvi
Puh. +358 45 257 3432, www.poromatkailu.fi, sähköposti: poromatkailu@gmail.com

 

Pieni porokylä, joka tarjoaa räätälöityjä ohjelmapalveluja sekä ympärivuotisia, erikoisia yöpymismahdollisuuksia pienille ryhmille. Tilalla voi tutustua poroihin ja oppia kiinnostavia asioita poroelämästä ja porotöistä. Poroille saa syöttää jäkälää ja rapsutella niitä, samlla kuunnellen omistajien tarinoita poroistaan. Tarjolla eri pituisia poroajeluja kauniissa ja vaihtelevissa maisemissa nauttien hiljaisuudesta ja poronkellojen kilkkaamisesta. Ajelun jälkeen palataan kodalle nuotion äärelle nauttimaan nokipannukahvit leivonnaisen kera.

 

SALLA

 

Sallan Poropuisto

Hautajärventie 111, 98900 Salla

Puh. +358 40 3524248, www.sallareindeerpark.fi/fi/, sähköposti: sallan.poropuisto@jotos.inet.fi

 

Sallan Poropuisto on käyntikohde ja ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa retkiä vuoden ympäri ekologisesti eläinvoimalla. Retket pohjautuvat Sallan kauniiseen luontoon. Siellä vieraillaan joko porojen tai huskien kanssa vauhdinhurmasta nauttien tai omilla lihasvoimilla vaaran päälle lumikenkäillen tai hiihtäen. Kesäisin maisemia ihaillaan kanootti- tai vaellusretkillä.

 

Sallatunturin Tuvat

Hangasjärventie 1, 98900 Salla

Puh. +358 16 831 931, sähköposti: tuvat@sallatunturi.fi, www.sallatunturi.fi

 

Salla – in the middle of nowhere. Erämaassa. Lapin lumoava luonto ja sopivasti arjesta poikkeavaa tekemistä. Ulkoilua, hyvää ruokaa ja saunomista. Erinomaisen loman ainekset! Me Sallatunturin Tuvilla haluamme teidän viihtyvän niin, että lomamuistot lämmittävät mieltä vielä kotonakin. Perheyrityksemme pitkäaikainen kokemus ja sympaattinen henkilökunta auttavat tekemään lomastanne monipuolisen ja unohtumattoman.

 

AHVENANMAA

 

Ahvenanmaan Green Key -kohteet löydät tämän linkin kautta.

 

 

GREEN ACTIVITIES -SERTIFIOIDUT YRITYKSET:

 

Discover Lapland

Onnenpolku 30 B, 99130 Sirkka

Puh. 0407724124, www.discoverlapland.fi, sähköposti: anettelatvapiikkila@gmail.com

 

Discover Lapland on suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Levillä. Tarjoamme opastettuja retkiä läpi vuoden kauniissa ja ainutlaatuisessa Suomen Lapissa.

 

Green Cap Tours

Hallituskatu 9, Helsinki (kierrosten lähtöpaikka )

Puh. 050 320 4317, www.greencaptours.com, sähköposti: sales@greencaptours.com

 

Helsinkiläinen opastoimisto joka tuottaa elämyksiä sekä turisteille, että paikallisille. Painotamme suomalaisen historian, luonnon ja kulttuurin elinvoimaisuutta nykypäivässä sekä tärkeänä osana matkailuelämystä. Opastuksemme toteutetaan pääosin kaupunkialueella kävellen, mutta järjestämme tarvittaessa myös kuljetuspalveluita.

 

Honkalintu

Nuuksiontie 80,02820 Espoo

Puh. +358 50 330 8077, www.honkalintu.fi sähköposti: honkalintu@gmail.com

 

Tentsile Experience Eco Camp -elämyskeskus Nuuksion Pitkäjärven rannassa, Suomen Luontokeskus Haltian yhteydessä. Tentsile Experience Eco Camp mahdollistaa alueella vierailevien retkeilijöiden ja matkailijoiden yöpymisen puussa autenttisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä. Yöpyjät voivat kokea suomalaisen luonnon äänet, tähtitaivaan ja nauttia kansallispuiston lukuisista reiteistä ja Haltian tarjoamista palveluista viipyen alueella pidempäänkin.

 

Kota-Husky

Jaksamontie 58, 97890 Karjalaisenniemi

Puh. +358 407 187 287, www.kota-husky.fi, sähköposti: info@kota-husky.fi

 

Kota-Husky on huskysafareita koirien ehdoilla tarjoava perheyritys Posiolla, Riisitunturin kansallispuiston kupeessa.

 

Posioutdoors

Huutoniemi 1, 97900 Posio

Puh. +358 50 540 0906, sähköposti: timo@posioudoors.com, www.posioutdoors.fi

 

Perinteinen kalastusmatka paikallisen kalastajan kanssa. Timo Posio vie sinut näkemään upeat maisemat Kitka-järvestä ja ympäröivistä alueista. Herkullinen ruoka kruunaa matkan, ja se tehdään omasta saaliista.

 

Oiva Tour

Mustajoentie 2, 97900 Posio
Puh. +358 40 0305 843, sähköposti: oiva.soudunsaari@hotmail.com, www.oivatour.fi

 

Talvikalastusta verkoilla ja kesäkalastusta aktiivi- ja passiivipyydyksin.  Myös rekiajelua suomenhevosella sekä yö lappilaisessa metsässä.

 

Seuraa meitä
Tuoreimmat uutiset saat tietoosi ensimmäisenä seuraamalla @GreenKeyFinland #GreenKey