Ajankohtaista
Viimeisimmät uutiset Green Key -ohjelmasta, tapahtumista ja kestävästä matkailusta
Radisson Blu -hotellit ottavat askeleen muovittomamman maailman puolesta – haastavat mukaan myös muut Green Key -hotellit!

 

Radisson Blu -hotelliketju ottaa askeleen muovittomamman maailman puolesta. Suomen hotellit lopettavat muovisten juomapillien käytön ja haastavat kaikki muutkin tekemään samoin. 


Pieni muovipilli on pahempi ympäristöjäte kuin uskommekaan. Joka päivä maailmassa käytetään yli 6 miljardia muovista juomapilliä – niin paljon, että niillä voisi täyttää yli 250 hotellin juhlasalia. Yhden pillin hajoaminen kestää luonnossa jopa 200 vuotta, ja ne ovat yksi pahimpia rantojen saastuttajia.

 

—  Me haluamme kantaa vastuuta ympäristöstämme ja vähentää muovin käyttöä toiminnassamme. Ensimmäinen tekomme on poistaa muoviset pillit, sanoo Mika Riuttanen, Suomen Radisson Blu hotellien Brand Manager.

 

Maaliskuusta alkaen kaikissa Suomen Radisson Blu -hotelleissa korvataan muoviset pillit biohajoavilla maissi- ja paperitärkkelyspilleillä.

 

Radisson Blu -hotellit tunnetaan jo ennalta ympäristövastuun edelläkävijöinä. Hotelliketju on ensimmäinen, joka on saanut Suomessa Green Key -ympäristömerkin. Merkillä edistetään majoitusalan ympäristötietoisuutta ja kestävää matkailua.

 

— Jos emme ota aktiivisesti askelia muovittomamman maailman puolesta, hukumme muoviin. Pienilläkin muutoksilla on iso vaikutus, kun tarpeeksi moni tekee muutoksen. Haastankin kaikki Green Key -hotellit liittymään mukaan muovittomampaan toimintaan.  Lisäksi toivon, että jokainen yksilö ja yritys miettisi materiaalivalintojaan. Maapallon hyvinvointi koskettaa meistä jokaista.

 

 

Teksti: Sokotel Oy

 

 

 

 

Seuraa meitä
Tuoreimmat uutiset saat tietoosi ensimmäisenä seuraamalla @GreenKeyFinland #GreenKey